Вакви споменици според мене не треба да има само во Прилеп, туку треба да има во секој град за да можиме да му докажеме на светот дека сме македонци..Грците имаат повеќе споменици на Александар од нас ...Бугарите во Благоевград имаат споменик на Гоце Делчев што во Македонија не може ни да се замисли..А овде ми прават споменици на тито во Битола, а не знаат да направат споменици од ВИСТИНСКИТЕ БОРЦИ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!
Па вистинска е изреката НА СЕКОЈ КОМИТА ТРОЈЦА КОДОШИ...Неможам повеќе да гледам како сами себеси си се деградираме, и сами себеси си допринесуваме за сликата која ја има светот за нас да биде полоша..Како прво, треба ние самите да се чувствуваме Македонци па после да не признае некој...А не лижи газ*ви, и оди му по ќеф на сите...
ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ И СЕ ГОРДЕАМ СО ТОА ШТО СУМ МАКЕДОНЕЦ!!!!!!
Една случка што се дешава пред неколку години...Во кафич ( во време кога врват српски песни ) одам да порачам една македонска..и ДиЏејот ми вика НЕ ГЛЕДАШ ДЕКА СЕГА СЕ СРПСКИТЕ, МАКЕДОНСКИ СЕ САМО ЗА НА СВАДБА!!!! Србомани, не можам повеќе да поднесам овие кафичите со тоа Сека, Стоја си ги напумпале тие циц*ите, спотовите му се филмови во стил на Џил Кели , Беладона и Тајра Бенкс...И нашите попалени по циц*и, п**ки па ајде заиграни....До каде стигнавме...Извинете малку избегав од темата ама не можам повеќе да ги сватам....Извинете и за вулгарности , ама не можам да се воздржам....