Спиење кај партнерот

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Прашањето е: Дали некогаш знаете да останите да преспиете кај партнерот дома?Дали тој останува кај вас?И како реагираат вашите родители(ако живеете со родители се разбира) на тоа:го прифаќаат тоа како нешто сосема нормално или „креваат паника„?

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Па досега ми се нема такво нешто случено од причина да не избијат еден куп несогласувања од страна на родителите...Што се однесува до моите родители мислам дека нема да направат многу големи проблеми.Иако нема да им се допадне тоа.А за родителите на девојката...Секако дека ке направат еден куп непотребни проблеми...И не да кренат паника,ке направат узбуна.А и ги сфаќам луѓето...сепак женско е ...
но сепак нема да дознаеме со сигурност додека не се проба. :)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Спиење по куќи - само кога нема мама и тато дома:)

P

Princ

Гостин
Не се случило досега а и се надевам нема да се случи.
Како прво ми нема смисла, како второ не би можел да заспијам всушност а сум останал да спијам кај нејзе, како трето незгоден сум у спиење.... и така :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И кај мене не се случило и не верувам дека ќе се случи.
Некако многу ми е глупаво тоа...

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Сум спиел и јас кај неа , и таа кај мене и тоа често ... и не сме наишле на никаков проблем , пошо добро се познавав и јас со нејзините родители и таа со моите , а и одевме доста долго време ...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
И кај мене не се случило и не верувам дека ќе се случи.
Некако многу ми е глупаво тоа...

Не да бидам груба, ама нормално дека е глупо, имаш 14 години.

Бек ту д сабџект.
Не ми се случило, бар не засега. Мислам дека е рано, барем за мене и мојата врска. Не велам дека не би сакала, баш би било супер, ама малце потаму.

P

Princ

Гостин
Тамаро, јас имам 26 и пак ми е глупо. И сега? :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Тамаро, јас имам 26 и пак ми е глупо. И сега? :)
Глупо ти е оти незгоден си за спиење.

Не влегвај сега, не ме нервирај. Тој има 14 години, шо да не е глупо. Ај нека се жени, то можи ќе биди малце глупо. :)

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
И јас исто :) само кога мама и тато не се дома :) ама мама и тато и на двајцата :) ретко се случува да е истовремено ама кога ќе се случи е одлична прилика :back:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.783
Поени од реакции
2.955
Многу пати се случило ама сме биле скроз сами без родители а со родители стварно е малце глупавко

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
сеуште ми е рано за преспивање, ама кога би била во таква ситуација само кога родителите не се дома(и моите и неговите)..не знам, некако глупо ми е ако родителите се по дома, макар што ги знам, ама пак некако, подобро би се чувствувала ако знам дека сме сами:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Имам преспиено, ама сме биле сами, за празници. Баш ми е океј спиење кај партнерот, нормално е секој што е заљубен да сака да помине ноќ гушкајќи се со љубениот и сабајлето да се разбуди крај него. Не ми е јасно како на некои им е глупа идејата. :)

Моите дигаат џева, и затоа најчесто сум избегнувала да преспијам. Не дека нема да ме пуштат ако намислам, ама чисто да избегнам конфликт.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Пааа.. тоа ми е сосем нормално.. порано кога идев со бившиот пошо идевме скоро 2 години и мене ме знаеја од дома , мама го знаеше ... а и мене ме знаеја неговоите ..така да скоро секогаш останував на спиење таму.. или пак тој кај мене... и немав никаков проблем со родителите..

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Имам преспивано, ама има 3 сестри, и сите деца си имаат заеднички кат, одвоени од родителите, а сестрите негови многу ме сакаат :) И се дружев со најстарата... А и неговите ме сакаа ( и уште ме сакаат :)) и се знаат со моите... И не ми правеле многу проблем... Само не ми даваа ни многу често да спијам :) (Најчесто татко ми правеше проблем, мајка ми не). А он кај мене ретко има преспивано, само кога моите не се дома... Зашто и него му беше незгодно а и татко ми неможев да го прашам или да му кажам зашто знаев дека ќе биде НЕ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom