Спамирање без цел...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Обично спамираат оние кои имаат да продадат некој производ, да испромовираат некој сајт и слично...

Ама кога ќе ти стигне нешто вакво (на мсн), тогаш стварно не знаеш што да мислиш...

Cestit Ilinden!!!Poseti go rodniot grad na tose krusevo!! prati go ova na site tvoi kontakti i ponedelnik ke bide tvoj nasreken den.Andelu pocivaj vo mir!

Како прво Илинден (или било кој друг празник) се честита лично, а не во порака што ќе ја пуштиш на 100 твои мсн контакти.

Како второ, ват да фак ар ју токинг абаут...
Да го посетам родниот град на Тоше, ама пред да го посетам да испамирам колку што е можно повеќе по мсн-ов и на крај понеделник (незнам по која математика и зошто баш понеделник) ќе ми бил мој најсреќен ден...

Ќе ми биде... жими половиов орган...

И зошто си игра некој вака со името, ликот, делото... на Тоше...?

Покрај тој што го напишал и го почнал спамов не ми е јасно што размислуваат оние кои прават копи пасте на ова...

Односно не размислуваат... јебига...

Има уште милион вакви безцелни спамови...

Единственото нешто за кое јас спамирав беше акцијата за гласање на МТВ Адриа Топ 20 листата за Тоше со The Hardest Thing.

И така... :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа го измислуваат луѓе што си немаат друга работа и веруваат во секакви работи. Истово се случуваше кога народов поверува дека ликот на Тоше се појави на јајце. Кој го почитуваше Тоше и се чувствува обврзан за да му оддаде почит, ќе го посети неговиот гроб и ќе запали свеќа. Исто и со сите оние кои се чувствуваат должни на македонските дејци кои на 2 Август покренаа востание. А не со спамирање со најразлични глупости со надеж дека тоа ќе смени нешто.

А

Ајсшутер

Гостин
Само да знаете по мсн-та колку кружат пораки како 'прати го ова на 100 контакти ако не го пратиш ке ти се случи воа ноа за Тоше Проески'
Незнам само зошто злоупотребуваат

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Клуч и катанче за темава!:nenene:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Зарем има спамирање со цел?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Спамирање е нез мн тапа ствар ако нема никаква цел али ако е со цел како на пр. на Јован целта за тоше на MTV adria тогаш е ок btw Sacansi* е голем спамер :D

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Клуч и катанче за темава!:nenene:
ти вака така си набилда уште едно постче...:nesvest:

Зарем има спамирање со цел?
ова?
Обично спамираат оние кои имаат да продадат некој производ, да испромовираат некој сајт и слично...

Ама кога ќе ти стигне нешто вакво (на мсн), тогаш стварно не знаеш што да мислиш...

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52

И се полнат со пари, не заборавај. :)

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
И се полнат со пари, не заборавај. :)

хаха.. не е толку продуктивно рекламирањето со спамирање.. верувај ми.. знам.. :wink:
главна причина е зошто тоа фактички Е СПАМ.. а тоа сите го знаат, и ретко кој би поверувал на некоја "НЕВЕРОЈАТНА" понуда, макар била стварно толку добра и вистинска..

Kajgana Shop

На врв Bottom