Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Нови на листата ми се Tender Girl i Srcufka...И сите други што сакаат да се запознаеме...:smir:

Со Natural-girl, зошто и е другарка на Morisonka, а нејзе веќе долго ја запознавам и никако да ја запознаам :tapp: :pos2:
Шала настрана... Ми оставиле некои постови впечаток кај „природнава девојка“ па затоа сакам да ја запознаам :smir:

Јас сакам со ~*ТамарЧе*~ да се запознам :) Ја видов денес по корзо се шеташе, ама ко шо сум си срамежливка вака, не застанав. :kesa:

So trnot i leandra sakam od odamna da se zapoznaam i nikako da mi se ispolni zelbata... milanezot, rosonierkata i sve ostalo sto naviva za milan... posle... hmmm.. a da vlatkolik i asfalt

Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн Дивајн ... аман, сакам да ја запознаам Дивајн ! :pipi:

Јас сакам со ~*ТамарЧе*~ да се запознам :) Ја видов денес по корзо се шеташе, ама ко шо сум си срамежливка вака, не застанав. :kesa:

Ти мури идиш Битола и не кажваш??! :nenene:

Тешко тебе,да знајш! Во превод: Со марМар сакам. :pipi:

И со Теди-вампирката, оти на претходната собиранка не стигнавме,а бевме на 2 чекори далечина :)))

И со сите шо ги знам, да се изнамуабетиме еднаш на раат. :icon_bigg

Е па гледам сите сакаат со некого да се запознаат, па еве јас со цела Кајгана сакам да се запознаам:baeh:

Crazy in Love,Drama Queen,Ред Хот,Serpico,StevoMC,Јове БТ,Stefan_Stev4e,Ајверсон,Дивајн,Тамарче,Ангелче,Миланез,Викторгг,Bush(av),Крејзи Појол и други али не ми текиње баш сеа:pipi:

Crazy in Love,Drama Queen,Ред Хот,Serpico,StevoMC,Јове БТ,Stefan_Stev4e,Ајверсон,Дивајн,Тамарче,Ангелче,Миланез,Викторгг,Bush(av),Крејзи Појол и други али не ми текиње баш сеа:pipi:

Исто , исто

и плус со
Мawecko
JeEnU girl ( пошо знат да си го бранат ставот.. .)
и `Ангелче`. .. да ме научи уште некој збор :pos:

Нова на листата: `Ангелче` :pipi:

~*~

Имам ново име на листата и го ставам на врвот:
*Д Бјути* ... исклучителна млада дама.

Би ми било мило!:smiz:

Имам ново име на листата и го ставам на врвот:
*Д Бјути* ... исклучителна млада дама.

Би ми било мило!:smiz:
И јас сакам со тебе... Сакам одамна, али срам ми беше...:pipi:
На списокот е и Леандра, Дивајн, Мери_Џејн, Тамарче и Маседониан сакам да го запознаам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom