Со која песна сте заразени деновиве, а се би дале да не сте?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Пред недела-две имавме дешавка на работа со колешката која се вика Марија и колегите на шала и ја пуштија песнава:
И таман ја заборавив (а ме следеше ко сенка у позадина :D) денес во автобус пак ја слушнав :facepalm:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Убаво, ама не се важи таа песна :D
Нешто како Smells Like Teen Spirit,a :D? Некој го имаше тоа пишано на форумов и убаво ми остана во памтењето.

Двете песни се ок, кулирачки. Јас сум фан на малце пожесток рок, ама за опуштање добри се:cool:.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Нешто како Smells Like Teen Spirit,a :D? Некој го имаше тоа пишано на форумов и убаво ми остана во памтењето.

Двете песни се ок, кулирачки. Јас сум фан на малце пожесток рок, ама за опуштање добри се:cool:.
Ја можно е да сум го пишал тоа :D
Обично им ги споредувам мејнстрим песните на сите групи со Крип зашто таа им е на РХ..

Имаат и РХ пожестоко, Hail to the Thief цел албум..

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Ја можно е да сум го пишал тоа :D
Обично им ги споредувам мејнстрим песните на сите групи со Крип зашто таа им е на РХ..

Имаат и РХ пожестоко, Hail to the Thief цел албум..
Слабо, слабо за мој вкус. Али ок, не можам секогаш да слушам жестоки песни, треба некогаш и нешто понежно:). Единствено што не ме бендисува кај РХ е што некако ми преовладува електронскиот звук, наместо звукот на гитарата, ама сепак полека полека ќе им дадам шанса, ќе сметнам некое албумче.

Kajgana Shop

На врв Bottom