Со кого се познавате од форумов?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Екипата шо бевме на Архангел, Hurin го знам од порано, со Natural-girl како главен организатор, ЈуријАркардиевич, Ace Caleb, Коловрт и Bateman. Одлична вечер, сите супер дечки и девојки, би сакал пак да се собериме. Бубамарата ми е криво шо не ја упознав.

Исто и со Bebush, после толку време договарање се запознавме. Си поминавме супер попладне, испивме по пола кило чај, и се запознавме. Иста е ко шо вели никот за неа. Бебуш, мила, убава прекрасна личност која да ти е мерак да ја имаш за пријател. Би ја опишал и физички али пп ќе и биде препуно после. Супер карактер, паметна девојка и сака да поможи на ладно. Till next time!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
^
Момаков со најубави очиња :X3:. Комуникативен, паметен, со смисла за хумор и very huggable. Седењето со него воопшто не ми беше ново и непознато, напротив, се осеќав како да го знам со години :pipi:. Ќејфои!

Исто така, Hurin. Дечково може да е ќутлив само на почетокот, додека да се приспособи на ситуацијата и да увиди со кој си има работа :icon_lol:. Потоа ни виша сила не може да му ги запре зборовите :icon_lol:. Многу теми отворени, некои довршени некои не. Недовршените се надевам ќе ги довршиме некој нареден пат, soon.

Интересното е што пред да искочам и да ги запознаам овие двајца, мислев дека цело време јас ќе доминирам во муабетот а тие ќе седат, ќе климаат со главата гледајќи ме срамежливо. На мое изненадување, збореа повеќе од мене и често се дешаваше да ме прекинат во сред зборење или согласувајќи се еден со друг, да почнеме збориме истовремено, за што ми е ептен мило :noze:.

Kajgana Shop

На врв Bottom