Со кого ви е најслатко кафето?

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Најслатко...сама кога си го пијам и никој не ми дрдори околу

Член од
12 октомври 2007
Мислења
56
Поени од реакции
3
Најубаво-сама...и кога имам доволно време за да уживам у него!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Во последно време со компјутерот...Значи кафето кое ќе го испијам со мојот сакан и мил абе за срце ми се лепи. Многу си го сакам :):)

С

Сатори

Гостин
Кога си ја гледам секој ден, со Тамара моја ми е најслатко и кафето и муабетот.:pipi:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.514
Поени од реакции
8.221
па со сите пријатели кога пијам кафе ми е интересно... неможем да издвоим некоја посебна личност....

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Па јас горко кафе пијам,така да не ми е слатко :pos:
Инаку,ако ми е денот,и со “другарка ми“ ми е убаво.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Па ја пијам кафе само кога ќе се собереме со другарките и онака ради гледање...Иначе мразам кафе...Така да најслатко (а и единствено кога го пијам) ми е со другарките :pipi:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
So drugarka mi i deckoto moj, znaci so eden od niv dvajca ama veruvajte deka i da bidam so niv i da pijam kafe u nivno drustvo ako so kafeto neam i cigarce ne biva niso togas.Ne sakam kafe togas.....

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Кафе со било која личност со која може да се напраи асален муабет и тоа во мојот омилен кафич ВИТЕЗ во Аеродром позади 7ца :)
Р.Ѕ. Не е ова никаква реклама. Едноставно кафичот ми има оставено прекрасен впечаток ваљда пошо ми е на 5 минути од дома :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со сите пријатели кои ги сакам, ме сакаат, имаат добра смисла за хумор и знаат да направат атмосфера. Со тие луѓе мислам дека дури и нива да орам, нема замор да почувствувам.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Со една другарка секогаш ми е добро кога пиеме кафе.

Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Со другарите се разбира. Или со некој близок, добар изговор да се видиш со некого

Kajgana Shop

На врв Bottom