Сопругата на Бучковски магистрирала со државни пари - 2500 eвра

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
temava e za ovaa na bucko ama ocigledno abc si go tera komunjarskoto i samo ja prefrla topkata :tapp:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
[acko]®;974089 напиша:
temava e za ovaa na bucko ama ocigledno abc si go tera komunjarskoto i samo ja prefrla topkata :tapp:
Професионална деформација е тоа.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
[acko]®;973237 напиша:
........................................... i ne me vleci za jazik da pocnam da kazuvam so se ukrale SDS. inace borkica da imase zemeno 100 000 evra nemase da ziveat u stan, kuka ke si kupea!!
e moj acko, KOGA IGRAS VO DADENA LIGA... koj be prlja race za 100.000 evra???? Kolku drpnale pulenite na SDSM ic ne kazuvaj , ona gore pomnozeno so 1000.... Tragedija e sto i Ljubco & Co. se ista prikazna, deteto stana "booogat hotelier" za malku godini,..................................... a Borkica i soprugot i ..ke si kupatt kukja ic ne brigaj, samo zivi i zdravi i dovolno vreme.........,gledaj ti kako ke pomines vo takva sredina........

Off topic: ABC veli devojcevo so 19 god. vletalo vo PLATEZNA KARTICA????
Na kakvo mesto???? Ako ne e raznesuvac na posta togas
il nasiov ABC blada, il.......nie sme bre puni so klinci vunderkindi....ko onoj sto "dobi" 15 kompjutera.............od Gruevski :):)!!!

N

n/a

Гостин
Onoj Gargamel...e greshka na prirodata.
Ama kompletna.
I jas nikogas ne razbrav kako Boze takvi idioti stignuvaat da stanat premieri.:tapp: Bog da cuva i da brani.

A sto e sitna dusha bashka...e i toa do poser...Od shajka 100metri zica pravi.Pa sramota e be...na tolku kradenje da se ciganis za 2500eu!
Pu ja`zk.

Kajgana Shop

На врв Bottom