- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.060
- Поени од реакции
- 15.032
зедов плата....чојме?odi napraj pari za zaedno ke brkame zeni
зедов плата....чојме?odi napraj pari za zaedno ke brkame zeni
Нба си пратам секогаш и не сум заради Џордан.Уште од мал дека сум бик во хороскоп и ми се допаѓаше многу знакчето и дресовите..и така ги засакав булс Звезда НоаРондо, Ален, Пирс, Гарент, Лери, Расел, Харвичел, Кевин....
Причина зошто овие луѓе да немисе херои.
Да бидеме реални, многу луѓе „навиваат“ за Булс само поради Џордан. Да ги прашаш сега која е главна звезда во тимот ке те гледаат ко теле во шарена врата. Да им кажеш дека Џордан сега е претседател на Шарлот пак ке те гледаат така.
Многу ме нервира некој што се прави навивач на некој тима а појма нема зоѓто го сака тимот и што се случува со него.
Титулите се итоа како важни. Зарем тебе нетие кеф да знаеш дека јунајтед имам најмногу титули во Англија!?
И бај де веј забегав многу офтопик
Е па добро тогаш. Само имаш грешка. Ноа не е главна звезда на тимот. Можеби тебе ти се допага повеќе но Дерик е МВП тоа не го зборавај.Нба си пратам секогаш и не сум заради Џордан.Уште од мал дека сум бик во хороскоп и ми се допаѓаше многу знакчето и дресовите..и така ги засакав булс Звезда Ноа
И Манчестер не беа најтрофејни пред 10 години.. како и да е ај да не бегаме оф топик
дада Роуз е звездата ама и Ноа е една од звездите.Е па добро тогаш. Само имаш грешка. Ноа не е главна звезда на тимот. Можеби тебе ти се допага повеќе но Дерик е МВП тоа не го зборавај.
А и црвенава боја многу те влечи гледам.
Друг совет не ми текиња
за сите по една книга ќе частам, ама тебе цела библиотека ако се префрлиш кај Челзи!Коа веќе се фалиш дека си земал плата,почасти ебаго
Мести некое чупе ко че ом ПП и цела библиотека ќе ти прочитам,ама тимо не го мењам Шчо не се префрлиш ти кај нас?мењај тим
за сите по една книга ќе частам, ама тебе цела библиотека ако се префрлиш кај Челзи!
*Мести некое чупе ко че ом ПП и цела библиотека ќе ти прочитам,ама тимо не го мењам Шчо не се префрлиш ти кај нас?