Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И со "хардверски" блокиран со плочка поминува.
Zavisi za koja kola stanuva zbor. Kaj nekoj koli nema potreba da se zatvora so plocka, dovolno e da se iskluci softverski. Kaj nekoj koli mora i mehanicki da se iskluci.
Ми капи казанчето за парно на голф 3. Дали би имало ефект со нешто што става за да затвори дупчиња во ладњак? И како што имам слушнато тоа не требало да се тура во помошното казанче, па како ке го ставам поинаку?
Kocki mraz neka mu stavi..xDНе ставај такви средства може и ќе затне да не капе ама го затнува и ладњакот внатре и колата ќе ти прегрева, сепак лето е.
Иста ситуација,ми стави мајсторот некое средство 500 ден, прво требаше да ја загреам до 90c,па го стави од казанчето и после да возам 20-30 мин без престан.. Е сега после тоа месец дена не капеше ништо,и почна пред 2 недели по малку да пушта,го пратам казанчето не се троши скоро ич..па ќе следам ситуација во иднина и незнам дали уште едно да ну ставам или да се поправа, поштш му кажа скапо че коштало ( а не ми кажа точно колку ) некој поупатен ако знае нека кажи.Ми капи казанчето за парно на голф 3. Дали би имало ефект со нешто што става за да затвори дупчиња во ладњак? И како што имам слушнато тоа не требало да се тура во помошното казанче, па како ке го ставам поинаку?
Kocki mraz neka mu stavi..xD
Точка е малечка само од надворешната страна. Се надевам нема да се прошири. И тоа во ќошот долу е. Ќе постирам слика ако можиш процени, да ми се тргни мислата.Ако е како точка ептен ситна нема да се прошири...ако е пукнато како мрежа од пајак или подолга линија ќе се прошири 99 %.