Работат бош пумпи од опел само еден тип бош пумпа не ја работат,vp 44 psg 16.Оваа пумпа уствари никој не ја работи зашто не се поправа,електрониката е со 2 џека.Ја има во опеловите дизели од 2002ра до 2005та што се 2.0 и 2.2 дти.Половна кошта 700€ а нова од 2 до 3.000€
Se javiv kaj dvajcata vo Kavadarci im rekov sto kola e i sto e problemot i dvujcata mi go dadoa istiot odgovor. Ne rabotime bosch pumpi so imat elektronika.
Se javiv kaj dvajcata vo Kavadarci im rekov sto kola e i sto e problemot i dvujcata mi go dadoa istiot odgovor. Ne rabotime bosch pumpi so imat elektronika.
Kaj mene na Alfata periodot na merenje e 3000 k, i skoro sekogaš vadi 5.7 prosek. A dosta ja vozam za na rabota kade relacijata mi e okolu 700-800 m vo pravec, i skoro nikogaš ne se zagreva motorot ni malku
Kaj mene na Alfata periodot na merenje e 3000 k, i skoro sekogaš vadi 5.7 prosek. A dosta ja vozam za na rabota kade relacijata mi e okolu 700-800 m vo pravec, i skoro nikogaš ne se zagreva motorot ni malku
Абе рибарската, во фалби може и 4 л. во Скопје, а и 3.5 л...
Инаку реално тој голф и 8,5 литра на 100 троши во град, особено во зима. И тоа ова ако дизни, егр, маф, турбо и се друго му е исправно...такви исправни 5-ки поретки се од еднорог
Шо зборуваш друже, тој мотор три литри масло собира, нема чаре за тој мотор, ставај масло наливно поевтино и дур пали ќути и вози, послем право на отпад.
Какво сакаш масло ставај му ќе го троши, немој да се лажеш со тоа
ова е одлично за 1.9 јтдм, ќе ти биде ли проблем да сликаш и просечна брзина?
Иначе на братучед ми алфава (156 1.9 105кс, 1999 година) што ја возиме на 6 км релација секој ден никако не оди под 8 литра, ама па колата е во очајна состојба така да не би ја зел за репер, плус нема борд компјутер па не знам ни колку и е просечната брзина
ова е одлично за 1.9 јтдм, ќе ти биде ли проблем да сликаш и просечна брзина?
Иначе на братучед ми алфава (156 1.9 105кс, 1999 година) што ја возиме на 6 км релација секој ден никако не оди под 8 литра, ама па колата е во очајна состојба така да не би ја зел за репер, плус нема борд компјутер па не знам ни колку и е просечната брзина
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.