Абе да, се имам снимано многу порано, кога интернетот беше диал ап и скенерот беше најсовремена машина на сите времиња...абе на времето што би рекле старите.
Итоа дејствието се одвиваше на еден компјутер од првите бројки на пентиум и со една плавосива камера којзнае дали и во пиксели беше, со едно дугме на неа како единствена опција за матно сликање
Па после кога гледавме само матно беше (кино снимка) бидејќи од мрдањето, такви беа камерите, мрдаш и кочит ни со 3 де наочари не можиш да го изгледаш видеото. Па таа мојата нимфоманка се запна ајде сега на поинаков начин, вероватно ја палеше камерата.
И етети вториот пат кога снимавме беше исклучиво за снимката, мрдаш и чекаш да се стабилизира, пак мрдаш пак чекаш 5 секунди, па менуваш поза и чекаш да се стабилизира за пак да почниш...поглуп секс во живот не сум имал, среќа што бев тинејџер па 24/7 ми беше надрвен не мораше да почнуваме од почеток... како владава наша- работник.
А , и да го качев на интернет тогаш видеото со 1килобајт аплоад, 200 марки сметка за телефон ќе ми дојдеше, и што е најиронично никој не ќе можеше ни да го издрка на тоа видео, ништо не се гледаше па одлучив да не го качувам.