Оливер планира претседник да биде, сам се мести за тоа, така да има его до сатурн, у никој случај нема да си дае сеа оставка, или било кога друг пат, ипак форсира да биде иден кандидат за претседател, со оставка ради лошо завршена работа тешко до тој статус у партија.Проливер слободно нека си даде отказ, не е за министер на МВР.
Гоца беше поголем маж од него.
Грујо може да има дил само со Бејли.Не сум сигурен, на два ума сум, или се овие тотално неспособни (што не е изненадување) и Грујо успеал да им пребега и покрај тоа што е Most wanted man во државата или полошата варијанта е дека има дил и дека е пуштен да избега (или да се крие на раат некаде во Македонија)
Шо стана со ако треба во затвор ќе одам за Македонија.Секогаш ќе останам верен на каузата на Македонија. Никогаш нема да отстапам.
- грујо на фејс
Сабајлето извести дека судот е виновен што Грујо е на слобода, Шеќеринска го поддржа.Оливер планира претседник да биде, сам се мести за тоа, така да има его до сатурн, у никој случај нема да си дае сеа оставка, или било кога друг пат, ипак форсира да биде иден кандидат за претседател, со оставка ради лошо завршена работа тешко до тој статус у партија.
Требало и видеово на крај да го стави еј Зоран како сум те дупелВо последните неколку денови примив безброј закани по мојот живот.
Јас сум во Будимпешта сега, и побарав политички азил од Унгарските власти.
Секогаш ќе останам верен на каузата на Македонија. Никогаш нема да отстапам.
- грујо на фејс