Не е баш ситуација, туку едно говедо во форма на човек... го шетав кучето и го сретнувам пред неговиот двор. Беки му се радува зошто очекуваше да ја гали, но кретенов ја плукна. Причина: НЕМА! И го погледнувам оштро, а тој се правда: „Не го шетај кучето, деца има“. Арно ама, деца немаше... добро, си продолжив напред.. после свртив круг и се шетав пред неговиот двор, додека тој намуртено ме гледаше. Е, така од нервоза се прошетав пред неговиот двор едно 100 пати, смеејќи му се во намуртениот сурат. Тој мене ќе ми кажува дали да го шетам моето куче или не...
Тоа се мажи ПИЧКИ ... да ми простите на израз.
Јас со такви пички се среќавам речиси секојдневно.
Ќе видат девојка сама или со другарка, и одма се силат, тоа ми се дешава постојано.
Зашто кога шетам сама со Доберманката, или со другарка / другарки, постојано некој мрси муда, постојано ... А? Зашто?
Зашто гледаат слабост, демек женските се послаби па ајде ќе си лечиме фрустрации и ќе им се истураме на женски особи надвор, за да си ја испразнат нервозата што им се собрала од домашни проблеми.
Зашто кога шетам со другари, тогаш никој ништо не пререкува, а?
Зашто се пички ко што кажав, знаат дека на некој од другарите мои, ќе им пукне филм и ќе му одржат една воспитна лекција како да се понаша нареден пат.
Случка со мој другар ... ова и
@ZeenaK9 ќе ви го потврди.
Наш другар, исто има Доберман, се шетал низ градскиот парк, летно време, жешко.
И нормално на кучето му се припило вода, и се напило од чешмичката.
И тогаш во тој момент некој минувач почнал да пцуе, да урла.
И минувачот го опцул другар ми со „пичка ти мајчина“.
И на другар ми толку му треба, прилично знае да биде опасен и незгоден у такви ситуации кога некој ќе му ги спои жиците.
И одење накај човеков, доближување, и нокаут ... последица - искршен нос, заби, крвови на сите страни.
Така да, не се закачајте со секого, зашто има типови што немаат 2 чисти во главата како другар ми, и кога ќе му се спојат жиците, ќе направат на парчиња да ве собираат и да неможат да ве склопат
Не дека ја оправдувам неговата бруталност, сепак е премногу некого да осакатиш ради пцовка, али и тие што мрчат, навистина немаат граница и претеруваат.
Иначе
@Papillon.Papi , за случкава сега што ја раскажав, зборам за другар ми со Доберманот Кан, и ти го знаеш него, за среќа не си имала прилика да видиш колку знае да биде незгоден, немало таква ситуација досега, додека сме шетале заедно со тебе низ парк