- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 4
Де кажајте ми не знам колку гласа има Сдсм у Куклиш и у Костурино а колку има Вмро:wink:
а Куклиш нема 100 гласачи туку 1800:baeh:
Абе ќе видаме. А Силва а Стево топчев исти к*р се и двујцта.Де кажајте ми не знам колку гласа има Сдсм у Куклиш и у Костурино а колку има Вмро:wink:
Во кој автобус беше,да мафташ со знаме за накај Охрид?Де кажајте ми не знам колку гласа има Сдсм у Куклиш и у Костурино а колку има Вмро:wink:
За секс у Љубов и секс...
Тука...политика...
Обично политичарите имат некаков покултурен речник, па малце имајте ак`л
Без меѓусебни навреди, по Силвана и Заев слободно
А убаво ќе е и да се прочита нешто покултурно од вас тука...
Јасно ми е дека е предизборие, ама не значи оти нивото треба да падне на најниско можно ниво
Он смета само кај победува ВМРО, не кај губиВо кој автобус беше,да мафташ со знаме за накај Охрид?
И пак те прашувам ти од Струмица си,или од штабот ти наредиле дека Заев ништо не направил,па тресеш зелени.
А за гласачите,од кај ги најде 1000 и кусур,па башка од по селата,ги воскресна и мртвите.
Јас бегам од политика како ѓавол од крст!СТРУМИКС 3А ГРАДОНАЧАЛНИК!!
само 3а наша победа
и победа 3а Струмикс:pos2:
A Strumica ima 72 sela aloooooooooooooooooooooooooooooooТи изгледа појма немаш оти Куклиш е најголемо село у Струмица и Струмичко
Не се сите села под општина Струмица.A Strumica ima 72 sela alooooooooooooooooooooooooooooooo
Znaeme deka Kuklish e za Vmro ama ne mee jasno Banica i romite deka gi najde tuka
Фала што ми кажа брат. 3наеш јас 5 години во Скопје бев, па не3нам многу 3а Струмица. Исти сум како Силва. NOT!Ти изгледа појма немаш оти Куклиш е најголемо село у Струмица и Струмичко
Ама не се ни само тии 5 шо ги наброја он.Не се сите села под општина Струмица.
Кој сеа не е компетентен да зборува за избори?
А другите што ги наброја?По твоите пресметки Македонија има 10 милиони жители.Крадел Заев,деликвент бил,па заразлика од тие што се на власт,не глеам некој од Струмица да се пожали од него.ТИ ОД СТРУМИЦА ЛИ СИ?Ти изгледа појма немаш оти Куклиш е најголемо село у Струмица и Струмичко
hihihihi a ti li si???Не се сите села под општина Струмица.
Кој сеа не е компетентен да зборува за избори?
Мене ме боли тоа меѓу но3е што ми виси 3а другите општини. Јас си гледам 3а Струмица! А Струмица нема што да барате. Ра3бери веќе еднаш со таа твоја дибова глава.јас 10 набројах за твоја информација.
а другите се у општина Босилово,Василево и Ново Село дека шо Сдсм нема веќе шо да тера.ќе изгубат оште у 1 круг и после новите градоначалници имат 2 Недели да водат кампања у општина Струмица.
за тие 3 општини се кладам на 100 евра оти ВМРО ќе тепа:wink: