Што треба подновување на воениот арсенал на АРМ треба, ама потегов е само за да и се помогне на исцрпената американска економија. И очекувајте уште многу вакви тендери со кои ќе се модернизира армијата. Сепак партијата што го доби ова министерство, го доби како компензација за транспорт и врски. И не за џабе ставија економист за министер.Слободно нека ме демантира некој,и да ја посочи потребата на ваквиов потег.
абе , незнам од каде ми текна метафорава но ако патиките не ти се удобни , ти сигурно нема да ги смениш само врвките ? Или во најмала рака да почниш од врвките...Што треба подновување на воениот арсенал на АРМ треба, ама потегов е само за да и се помогне на исцрпената американска економија. И очекувајте уште многу вакви тендери со кои ќе се модернизира армијата. Сепак партијата што го доби ова министерство, го доби како компензација за транспорт и врски. И не за џабе ставија економист за министер.![]()
Особено ако врвките се добри. Се согласувам дека има многу поприоритетни работи што треба да се набават во армијата. Сите знаеме што ни фалеше во 2001 и повторно 10 години подоцна сме скоро на истите позиции.абе , незнам од каде ми текна метафорава но ако патиките не ти се удобни , ти сигурно нема да ги смениш само врвките ? Или во најмала рака да почниш од врвките...
Застава е лиценцирана копија на АК 47... шо во превод значи дека е исти курац, исто паковање. Различна земја на производство.Само уште да беа нашиве АК47 или 74 па да правевме муабет.. Тхат ис факинг Застава м70
така е . си видел една си ги видел сите. компатибилни се барем така сум слушнал.Застава е лиценцирана копија на АК 47... шо во превод значи дека е исти курац, исто паковање. Различна земја на производство.
Не е ова FAIL на пушката, до тапациве е, сигурно не знаат да ја склопат како што треба и затоа им излетаа деловите. А плус тоа има 100 верзии на AK-47 кои се произведуваат во други држави како Кина, Романија, Украина итн. кои го немаат истиот квалитет како оригиналот произведен од Русија.