- Член од
- 22 јануари 2008
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 3
Ми треба семинарска по предметот криминологија, на било која тема. Благодарам.
криминолошка карактеристика на негативните социјални појави и профилактикаМи треба семинарска по предметот криминологија, на било која тема. Благодарам.
По приватна порака....пратено.да не му се наоѓа на некој семинарска по Информациони Системи??
Имаш линк по ПП.Да не има некој за рок музика предавање нешто за почетоците, развитокот па натаму...
Било што?
Ќр ти пратам материјал по ПП...остатокот е поезија.Семинарска за „е бизнис портали во Македонија“???
Всушност Кодекс...ППСеминарска за ETIKA NA JAVNIOT GOVOR дали има некој ?
ПП....ова е всушност нејзиното формирање.mi treba seminarska na tema PRODAZNA CENA ako ima nekoj nesto neka kazva
fala odnapred pozz
Аха..имаш за цел свет...вклучувајќи ја и јужна америка 90 и нешто страни...така е подобро-ќе можеш да направиш компарацијаNekoj da ne ima nesto seminarska,materijali za ,,rezervi na nafta vo j.amerika''. Pozz
Дали ја имас оваа тема, би бил презадоволен доколку би ја добил по пп. благодарам.криминолошка карактеристика на негативните социјални појави и профилактика
-Проституцијата и престапноста.
-Наркоманијата и престапноста.
-Алкохолизмот и престапноста.
Ми треба некој да ме посочи од каде би можел да најдам бизнис план за било кое трговско друштво
За матурска?Ми треба бизнис-план за продавница за продажба на компјутери, сервис за компјутери или правење на програми и слично.
Имам од него кратка биографија но и Слики...ПП.Било што колку толку за било кое од делава по можност до утре некој ако има нешто
Врисок-Едвард Муак
Катедралата во Руен - Клод Моне
Ева не ги слуша лажговците - Пол Гоген
Бакнеж - Густав Клинт
Ready Made - Марсел Душама
За матурска?
До кога треба планот да биде готов,па да видам тефтеро шо ќе каже.