Justice for All
Tempus fugit
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.372
- Поени од реакции
- 85
Еј фала друже ќе се најдат:smir:
morao sam vec od seminarske pisati na srpskom jer bili su pratene po ex-yu magazine i intrnet strane bio je tesko ali sam naviknao...a zosto tolku od kaj da pocnam poradi interesot vo poveke sferi(astronomija hemija ekonomija i menajment i dr) zatoa imam napisano tolku a zosto?
pa vaka bev student na ekonomski dve godini pa edna pauzirav a za toa vreme ednostavno sakav da napravam barem nesto korisno od literaturata koja sum ja obrabotil a momentalno sum na tehnickainformatika 2godina(trbase da bidam ama poradi finansiski problemi so eden vraboten a i bratmi studira povtorno sega sum prekinat so studiite pa pak prodolzuvam so trudovite ama tesko e ama moramkreativnosta nekako da ja izrazam ) informatika
momentДечки, Ве молам за помош!!!
Семинарска за Монетарна Економија да не има некој!?
RAYTHEON23?
Ви благодарам однапред
pada receme stavi naweb-ot najdobri golovi od nedelnotokolo potoa najdi nesto za UEFA pa komentari ipo nekoj smesenklip(sportski)nopazi da ne bide monotona mozes da dodades ianketi na vebot za tipuvanja na nekoi derbi natprevari i dr..Дајте некои идеи за изглед на веб страна (за спорт)
Лош топик за семинарска =(
mislam deka imam ama ne sumsiguren imam medicinskipogled(ama opsta tema) ama ke ja editiram prven da goNjdan CD-to kade e staven ajust momentSlucajno nekoj da nema seminarska : Eticki pogled na venericnite zaboluvanja ?!
drugar dodeka bev na ekonomski 2 god na skopski psihicki se poremetiv od sex-ot so skopjanki a gi sovetuvami drugite najdete cura od drug gradДајте некои идеи за изглед на веб страна (за спорт)
drugar dodeka bev na ekonomski 2 god na skopski psihicki se poremetiv od sex-ot so skopjanki a gi sovetuvami drugite najdete cura od drug gradДајте некои идеи за изглед на веб страна (за спорт)
tebe tesko deka nekoj moze da ti pomogne ali aj . awawawwaМи треба семинарска за Втора Светска војна.Причини,повод,фронтови,крај на војната,војната во Македонија и сл.Ако може некој да ми помогне ќе му бидам благодарен