Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека се исплати да истрпиш болка кога ќе се скине, кога знаеш дека после 10x ќе имаш подобар филинг !

Има едно мало жиличе, баш кај шо се сврзиуе глаучката со стапот, е таа, ситна кожинка слеш ѓо жиличка.

Имам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?

Имам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?

Предозираност е тоа... Веднаш консултација со гинеколог... Под итно

Woooow дечко шо и да се случило не е нормално да земе девоjката толку голема доза. Не прокрвави??? Оти колку шо сум упатена од две доага до крвавене а од 5 сигурно нешто посериозно. Веднаш обратете се до гинеколог. Поздрав

Ондак ќе останеш со едно мислење и офлајн :D

Еј озбилно тоа е сериозна работа, мораш да посетиш лекар.

хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )

хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )

Рестартирај, тргни кабел, пак укључи.

Озбилно не е ништо страшно се случува. Пробај со порнич и испитај пак :))

Рестартирај, тргни кабел, пак укључи.

Озбилно не е ништо страшно се случува. Пробај со порнич и испитај пак :))
абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^

jas prv pat slusam vakvo nesto
da ne se diga
pa kaj mene na sekoj polovina cas se diga:vozbud:

абе има нешо :0 јас голем,силен,активен .. он мене ке ме дупи цц :) мора да најдам решение
ke pomine be ...maz si ili sto si....moze premnogu umoren e...nemoj mnogu akivni da bidete ...a ti gochka vijagra da ne zemas???

абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^

Точно.

НЕМОЈ на СРЕД работа да мислиш Кладилница на Головите на пандев или Роналдо......сега ти даваш голови,прати ја играта и играј:)

jas prv pat slusam vakvo nesto
da ne se diga
pa kaj mene na sekoj polovina cas se diga:vozbud:

Или пубертет....ако не е тоа тогаш е дарба...ама и проклетство.

Има случаи каде клетките на долнио мозок се преемногу осетливи и посебно на физички стимулации.

Батка ништо страшно че почекаш некој ден и немој многу да :drk:односно ич, никако, зеро! Ќе го остајш да олади и по некој ден или недела пак ќе пробаш и да не мислиш на ништо друго туку само на тоа што работиш. Ако пак се деси ова еееееееее тогаш:kesa:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom