нема тука никаква жила него кожа, и кожата може да ти напукне ако го буташ на суво.
Предозираност е тоа... Веднаш консултација со гинеколог... Под итноИмам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?
Woooow дечко шо и да се случило не е нормално да земе девоjката толку голема доза. Не прокрвави??? Оти колку шо сум упатена од две доага до крвавене а од 5 сигурно нешто посериозно. Веднаш обратете се до гинеколог. ПоздравИмам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?
Ондак ќе останеш со едно мислење и офлајнИмам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Рестартирај, тргни кабел, пак укључи.хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )
абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^Рестартирај, тргни кабел, пак укључи.
Озбилно не е ништо страшно се случува. Пробај со порнич и испитај пак )
абе има нешо :0 јас голем,силен,активен .. он мене ке ме дупи цц мора да најдам решениеdefekten e nesto.....se4i i nov stavaj :pos2::pos2::pos2: ajde ke ti pomine....
ke pomine be ...maz si ili sto si....moze premnogu umoren e...nemoj mnogu akivni da bidete ...a ti gochka vijagra da ne zemas???абе има нешо :0 јас голем,силен,активен .. он мене ке ме дупи цц мора да најдам решение
Точно.абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^
Или пубертет....ако не е тоа тогаш е дарба...ама и проклетство.jas prv pat slusam vakvo nesto
da ne se diga
pa kaj mene na sekoj polovina cas se diga
хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )