Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?
Имам едно прашање незнам колку е за оваа тема, но бидејќи темата контрацепција е затворена се решив за овде.
Дали некој има знаење што може да се случи доколку одеднаш се земат 5 контрацептивни пилули?
хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )
абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^Рестартирај, тргни кабел, пак укључи.
Озбилно не е ништо страшно се случува. Пробај со порнич и испитај пак)
defekten e nesto.....se4i i nov stavaj :pos2::pos2::pos2: ajde ke ti pomine....
ke pomine be ...maz si ili sto si....moze premnogu umoren e...nemoj mnogu akivni da bidete ...a ti gochka vijagra da ne zemas???абе има нешо :0 јас голем,силен,активен .. он мене ке ме дупи ццмора да најдам решение
абе после седнав на столче и се замислив кога глеам се дигнал ... и се фрливме на работа ама во сред работа пак заебава :S нешто не е во ред тука ^^
jas prv pat slusam vakvo nesto
da ne se diga
pa kaj mene na sekoj polovina cas se diga![]()
хммм имам еден голем проблем, денеска тргна се ок ама нејќе да се дигне овој :S што е работата? запален сум, едвај чекам да дојде денот и тн. но еве сега нејќеше да се дигне. помагајте луѓе ќе го сечам!!! (му се десило ли на некој ова? )