Секси мажи во долна облека

П

Пепси_

Гостин
Добро бе маме му ебам жени многу сте покварени...па зарем треба мускулести и коцкасти дечки да живеат на планетава,што е со другите со малце стомаче пивско,подгуша и сл. има и такви секси :P Ние не тражиме само жени со 90-60-90 пропорции,доволно е само да е негувана и облинеста. Претерувате бреееј.

сакат комплекси да ни набиат да си ја вадиме маста во теретаната е како овие да фтасаме :pos:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
сакат комплекси да ни набиат да си ја вадиме маста во теретаната е како овие да фтасаме :pos:
Не го гледај тоа како комплекси, туку како мотивација да се направите да изгледате подобро отколку сега :).

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Сега се осеќам лошо поради коментарот на c i t r o.

Испаѓа дека демек сметаме машки кои се надвор од форма, повлкнести, побуцмасти или со меше дека се непривлечни. Демек дискриминираме.

Колку да расчистиме недоразбирања:

Се ова е атрактивно и привлечно. Барем во мое име можам да зборам. Ако други се согласуваат, можат да искажат подршка.

Поентата е што тука сме сите тешки конформисти кон светски стандарди за убавина, инаку и јас почесто во постовите овде ќе ставав вакви машки :).

Не знам колку ни е отворен вкусот, еве женските сами нека се изјаснат.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
^^
ако јас можам да се одржувам во форма зашто не и тој:pipi: се зезам, мене не ми е битно тоа, не игра којзнае колку голема улога барем кај мене,и малку меше па и влакнест да е немам ништо против, но се додека е во нормала се прифаќа:)

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Срцево ич не ми е слабо ама ќе почнам бељи да праам уште нерасонета.:icon_lol: А малиот со ружа од раменцето надолу, мх,мх:love: Ах, Луси што ни направиииии!!!!!!

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
gata salvaje, ај бе па ти, толку ли немаш кој медот да го збере? ебаго :icon_lol:
De mor, imam ama sea na rabota sum , ...pusto sama, so da pram, aj kazi....:eek:
Ebago:D
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 11:15 ---
A so ubo si pulev film od sabajle...so mi trebase da otvoram temava:eek:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
gata salvaje , ти којзнае во што филмој се пулиш, и што ако си на работа, пауза за топол оброк немаш, да му титнеш на твојон, идај немом пишиму да вииш како ќе се стрча :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom