Секојдневниот изглед и стил на облекување на познатите

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И покрај тоа што се опкружени со милион стилисти за потребите на нивните промоции, црвени теписи, фотосесии и слично, сепак славните личности при нивниот секојдневен живот, дневни прошетки и вечери си имаат слобода да се облекуваат како сакаат. Некои од нив и тогаш изгледаат одлично, некои прават утки.

Темава е да ја промовираме “уличната мода“ на славните личности, воедно да ги искоментираме, па и да се инспирираме можеби од некоја нивна комбинација, а можда и да се насмееме. Еве јас ќе започнам со постирање на неколку слики. :)

Значи слики од фотосесии и црвени теписи и официјални настани ќе бидат избришани, не е тоа поентата.

Џесика Алба

Ема Вотсон

Миранда Кер

Алесандра Амбросио

Ева Лонгорија

Оливија Палермо

Кејт Мос

Кејти Холмс

Доста се за сега, па споделете и вие нешто, коментирајте, смејте се, мрчете, што ви душа сака. :D

Нема да ви дозволам да ја претворите темава во тема за тролање само за да добивате лајкови. Нареден обид за сеир ќе резултира со бан од тема, па вие како сакате.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
tumblr_mi2kptccs81rh9hnho1_500.jpg

Одлична комбинација на Џесика Алба посебно за јакната само тоа под јакната гледам и гледам и никако да се сетам што е а ми се допаѓа како и стои. 10/10 :love:

angelina-jolie-japan-airport-kids-04.jpg

angelina-jolie-arrives-in-syd-with-all-six-kids-02.jpg FFN_Jolie_Angelina_BJSTRO_081513_51181232.jpg

Нешто што најмногу не ми се допаѓало кај Џоли тоа е што се облекува секогаш скоро ептен онака иако имаа доста пари па со толку пари може да се облече ептен јако но очигледно тој е тој вкус кој го има таа. Имам заприметено и друго Џоли секогаш се облекува во црно 95% е во црно а и многу е слаба некако :confused: angelina-jolie-circus-fun-with-the-kids-01.jpg

Најдов само една слика онака која мене ми се допадна како е облечена а и моја оценка би била 7/10.

FFN_Roberts_Julia_FP8_EXCL_091411jpg_7883156.jpg Julia-Roberts-Pictures-Children-Hazel-Phin-Henry.jpg o-JULIA-ROBERTS-DANNY-MODER-570.jpg

Подобро се облекува сестрами од неа (n) Полошо облекување јас до сега немам видено вкусот и е премногу лош кога станува збор за облекување. 5/10

41965ed_dion_c_b_gr_01cbbjpg.jpg article-0-164AE05C000005DC-210_634x869.jpg rene-angelil-celine-dion.jpg celine-dion-south-africa.jpg

Женава за нејзини година навистина доста добро се средува и често знае добро парче облека да си облече за разлика и повеќето познати кои се на нејзини години дури понекогаш и од помладите девојки знае да се облече добро 8/10

Како завршно кажано при толку пари можат далеку подобро да се облекуваат, доказ дека парите и баш не прават се. :)

Attachments

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве уште неколку комбинации:

Olivia Wilde

Миранда Кер

Никол Шерцингер

Кејти Холмс

Александра Амбросио

Сара Џесика Паркер

Миранда Кер

Ники Хилтон

Џеси Џеј

Рита Ора

Каролина Куркова

Хајди Клум

Викторија Бекам

Џесика Бил

Гвен Стефани

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве малку зимски модни комбинации кои познатите ги носат за своите секојдневни обврски. Може ќе се инспирирате од некоја комбинација, може некоја ќе ве насмее. :)

Оливија Палермо

Гвен Стефани

Ријана

Тејлор Свифт

Наоми Вотс

Рита Ора

Блејк Лајвли

Пак Гвен Стефани

Лили Ален

Сара Џесика Паркер

Ова мислам дека е Кетрин Зета Џонс. :)

Кејт Мос

Пак Блејк Лајвли

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Џесика Алба

Миранда Кер (значи буквално истава комбинација само друга ташна ја носев за излагање :icon_mrgr:)

Хајди Клум

Рис Витерспун

Пак Џесика Алба

Ева Лонгорија

Алесандра Амбросио

Rosie Huntington

Ешли Робертс

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ѕвездите кои беа на Коачела 2014, притоа беа дојдени приватно, не професионално...

Алесандра Амбросио и ќерка и

Џошуа Џексон и Дајен Кругер

Дита Фон Тис

Кејт Босфорт

Алесандра Амбросио пак

Кети Пери и Леа Мишел

Ема Робертс

Хилари Даф

Џаред Лето

Кети Пери

Crazy in Love