Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

M

Mario Gómez

Гостин
Да ти се кењат од вакви играчи.

Треба вака.

22 од Еропа.
1 земја домаќин(ако се две играат бараж):icon_lol:
1 од Азија
1 од Африка
5 од Јужна Америка
+ Мексико и САД, (директно се пласираат, оти нема никаква конкуренција таму)...

Vote for me! :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еве ја пак бе Даниелс на МТВ :vozbud:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Шпанците ми ги потекоа јајцата со тие нивни додавања! Воопшто не ми се допаѓа нивната игра на ова СП! Со топката во гол сакаат да влезат. Најмерак ќе ми биде да го лапнат од Чиле или барем нерешено да играат!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Боби[Мкд];3632297 напиша:

Треба вака.

22 од Еропа.
1 од Азија
1 од Африка
5 од Јужна Америка

Абе ајде. Постои европско. И екипиве од Јужна Америка играат поотворено и поофанзивно и повеќе од пола екипи од Европа може вода да им носат.

ПС. Почнаа калкулации за 16 најдобри. Шпанија мора да го добие Чиле со висока гол разлика во спротивно го чека Бразил.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3632297 напиша:

Треба вака.

22 од Еропа.
1 од Азија
1 од Африка
5 од Јужна Америка

Држи вода оваа идеа..но проблемот е тоа што...прво е светско првенство па мора да се пренесуваат натпреварите низ целиот свет вклучувајќи и океаниа за да има повеќе пари во касата на фифа.....второ за северна америка(мексико и сад)да стварно немаат конкуренција но нема да биди фер спрема другите репрезентации ..сигурно и тие некогаш саката да ја слушаат нивната химна на СП....и поправка за европа и јужна америка...Европа 18 Јужна Америка 9....вака е порелевантно

M

Mario Gómez

Гостин
Абе и ти, појше од европа поубо, за да се пласираме и ние. Шо ќе ти се од Јужна Америка екипите. :) Европа рулз!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3632431 напиша:
Абе и ти, појше од европа поубо, за да се пласираме и ние. Шо ќе ти се од Јужна Америка екипите. :) Европа рулз!
Абе и јас ги сакам европските екипи повеќе но ако гледаме реално во јужна америка скоро сите екипи играат офанзивно и се подобри од многуте во европа и не се плашат да нападнат..а кај ''нас'' првин гледаат да се одбранат па потоа откако ќе примат гол му текнува да нападнат!

Н

'Никола'

Гостин
Абе од утре почнуваат по две во ист термин да се играат. Нема да ги даваат сите. Се знае кои ќе одат директно а кои снимка?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе од утре почнуваат по две во ист термин да се играат. Нема да ги даваат сите. Се знае кои ќе одат директно а кои снимка?
Поинтересните ќе ги даваат и ако падне гол на другата ќе се уклучуваат на таа.(барем така рекоа)

В

Вори

Гостин
Германија-Гана,според мене!
Но,како е распоредот на утакмици за утре?Ме мрзи да барам сеа..

Kajgana Shop

На врв Bottom