Светата книга на сатанизмот?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ште е разликата?
Мислам дека библија си е библија, кога ја почитуваш во твоите очи станува света(не, не почнува да свети).
Објасни.
Da de..i ja za toa praam muabet. Ali..
Holly Bible <=-- svetata biblija
The satan bible <=-- Satanska biblija,zaso svetata satanska biblija? za toa ti zboram :)
I znam deka ne pocinja da sveti :smir: ne mi se sskaj bez potreba

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ne rekov deka ne postoi tuku kazav deka ne veruvam vo nego i ne cekam pomos od nego, a za postoenje postoi kako sto postoi Bog.
Postoi ali ne veruvash deka postoi? o.0
I satan e..jasno mi e deka nema da barash pomosh od nego..ama..
Postoi ali ne veruvash u nego? LoL Ateist sum brat..objasni mi :)

D

Daftie

Гостин
Da de..i ja za toa praam muabet. Ali..
Holly Bible <=-- svetata biblija
The satan bible <=-- Satanska biblija,zaso svetata satanska biblija? za toa ti zboram :)
I znam deka ne pocinja da sveti :smir: ne mi se sskaj bez potreba
Уоуо, не мислев да ти се с'скам, часна реч. Иронија ми испаѓа од момент у момент. Извини.
Иначе холи бајбл сакаше да кажеш дека е христијанската?
На сатанистите би требало нивната библија да им е света; мислам дека свето е се што почитуваш, може и мајка ми мене да ми биде света.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Postoi ali ne veruvash deka postoi? o.0
I satan e..jasno mi e deka nema da barash pomosh od nego..ama..
Postoi ali ne veruvash u nego? LoL Ateist sum brat..objasni mi :)
Ajde sega ke ti objasnam. Kako sto postoi apsolutno dobro (Gospod), taka postoi i apsolutno zlo (Satana). E sega ako veruvas vo postoenjeto na Gospod togas sigurno veruvas i vo postoenjeto na Satanata. Samo sto koga se molis go molis Gospod, a ne go molis Satanata odnosno ne baras pomos od nego, a veruvas deka postoi. Stom postoi Gospod postoi i Satanata.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Neo..ok..samo na pocetok losho se izrazi..inace toa mi e jasno..i se e vo red.
A Daftie. Se slagame potpuno. ALi muabetot mi beshe deka pravoto ime na ovaa satanistickava e "The satanic Bible" odnosno " Satanisticka Biblija" a ne "Sveta satanisticka biblija" kako sto e krstena temava na razgovor. Svagam deka mozebi mu e na nego sveta ali..sepak trebal samo da ja krsti ko so vika knigata. :smir:
Se slagame deka na satanistite bi trebalo da im bide sveta. Ali ako stavame vakva tema na razgovor kade sto ke praat muabet luge od razlicna veroispovest nema da ja krstime sveta tuku tocno kako sto se vika " Satanisticka biblija"

D

Daftie

Гостин
Neo..ok..samo na pocetok losho se izrazi..inace toa mi e jasno..i se e vo red.
A Daftie. Se slagame potpuno. ALi muabetot mi beshe deka pravoto ime na ovaa satanistickava e "The satanic Bible" odnosno " Satanisticka Biblija" a ne "Sveta satanisticka biblija" kako sto e krstena temava na razgovor. Svagam deka mozebi mu e na nego sveta ali..sepak trebal samo da ja krsti ko so vika knigata. :smir:
Se slagame deka na satanistite bi trebalo da im bide sveta. Ali ako stavame vakva tema na razgovor kade sto ke praat muabet luge od razlicna veroispovest nema da ja krstime sveta tuku tocno kako sto se vika " Satanisticka biblija"
У реду, се слагаме. Али насловот сепак мислам дека е на место.
Дали светата книга на сатанизмот или сатанистичка библија - тоа е!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ne postoi ni bog ni satana, nema nisto, sami sme prepusteni na sebe toa uci Satanskata crkva na La Vey cij denesen rakovoditel e Peter Gilmore.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
U stvari za satanistite nisto ne e sveto ni nivnata biblija, tie samo se rakovodat po nea, i ne se losi ko sto ne lazat hristijanive, nego bas se pravedni, koj e dobar so mene i jas ke sum so nego, koj ne e, ne mi treba.Ne baraat proistevanje posto ne gresat i ne davaat prostevanje posto nejkat da se zeza nekoj so niv.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
U stvari za satanistite nisto ne e sveto ni nivnata biblija, tie samo se rakovodat po nea, i ne se losi ko sto ne lazat hristijanive, nego bas se pravedni, koj e dobar so mene i jas ke sum so nego, koj ne e, ne mi treba.Ne baraat proistevanje posto ne gresat i ne davaat prostevanje posto nejkat da se zeza nekoj so niv.
Iskreno... Hard-core do jaja!
Stvarno mi se sviga ova so go rece,stvarno me bendisuva deka ima luge so se ponashaat taka "Ne baraat proistevanje posto ne gresat i ne davaat prostevanje posto nejkat da se zeza nekoj so niv" !! top! top! top!:smir:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.544
Ако се навистина такви (праведни...), нека не се претставуваат лажно, затоа што некој ќе си помисли дека навистина се Сатанисти.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
a moze nekoj da mi kaze kade mozam da ja procitam satanistickata biblija na makedonski jazik? ^^

Член од
8 декември 2007
Мислења
254
Поени од реакции
9
a moze nekoj da mi kaze kade mozam da ja procitam satanistickata biblija na makedonski jazik? ^^

Значи,одкако ги исчита сите корисни книги што ти требаат за едукативно надградување,ти остана уште сатанистичката библија за да имаш правилно гледиште за овој материјален свет. Уф, што млад свет има. Од толку убави златни гердани тој за змија ќе се фати.:uvo:

Член од
11 јуни 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
sekoj ima svoe mislenje za satanizmot...i sekoj kje cita so saka da cita xD

Kajgana Shop

На врв Bottom