Свадбени Одела

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Значи, доаѓа време да се жените. Со тоа, и да купите свадбено одело. Каков е вашиот избор?

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
daj nekoi sajtovi za maskive odela......

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ne bre vakvi da izgleda ko pingvin ! Ke pronajdam sliki ke si kazam ama definitivno ne vakvi..

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Нејкам да бидам формално облечен, сакам некој каубој стајл или некој хавајски стил. Доколку мора да биде формално, првата слика би завршила работа само со друга боја

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Jas nesto so vertikalni rigi sakam....Bitch...aj najdi sliki.........pls:)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Црни панталони, црно сако, бела кошула и крваво црвена кравата со црвена ружа како екста детал. Убиствена комбинација, ама за кого како.
И обавезно, црни кондури и бели чорапи. :)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
prvo odeloto ke mi bide ZUTO posle bela koshula so zuto sportsko kondurche i bela chorapa!!! kravata neznam dali ke nosam ama sigurno nosam sheshir

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Ти си луд бе дајдо...ме задави од смеење, те замишњам у вакава комбинација. Цар си.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Смокинг, од Пјер Карден. Барем тоа носеФФФ. Јебга, снобче сум. Мамата, ама скапо го платиФФ, ама вредеше и сеуште вреди. Инаку, за да не би ја ЈАС земав виолетова лептир машна и мечинг појас, хехехе!! Женка ми ќе ме отепаше. Ама, и њојзи и се свидоФФ така неортодоксен.

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
ja mislam deka nema da odberam nekoja klsika, odelo kravata kosula, nego bi prinasol nesto po avangardno, nesekejdnevno a vo isto vreme da e elegnatno! Boja paa mislam deka bi odbral nekoja kombinacija izmebu crno, belo plavo ... ili zavisi sto ke da mi stoi bolje, ali nikad ne bi se oblekol za na svadba vo edna boja (da kazeme samo bela ili sve crno)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
еве некои машки одела,класични и некои со кои би се одвојувале од јатото

Едитирано од Чек он ит : Сликите ставајте ги една под друга, а не една до друга. Се деформира страната и нема прегледност.

Kajgana Shop

На врв Bottom