Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Да не постоеја салатите, ќе требаше некој да ги измисли. Мислам, моја основна прехрана. Не дека јадам само тоа, ама уште од мала сум научена да јадам салати и овошје, и нон-стоп дома сум имала барем некој вид зеленчук или овошје.
Нема салата која не ја јадам. Марула ми е омилена, секоја салата со марула, а знам и некогаш само да си ги измијам листовите и така жива да си ја грицкам.
Може затоа викаат дека сум како тревопасно животно. 
Сите можни салати со зеленчук ги јадам, освен може цвекло не сакам многу, ама не ми ни смета. Еве баш во моментов јадам мешана салата од зелка, марула, цвекло, морков и патлиџани...
Зависна сум од марула, патлиџани и краставици. Чак и од кисели краставички.
Се јадам, секакви салати, така што прво што ми паѓа на памет кога ќе помислам на салата е: Мммммммммммм.... вкусно...
Ммммм... таратур. Светско, а наше.
Нема салата која не ја јадам. Марула ми е омилена, секоја салата со марула, а знам и некогаш само да си ги измијам листовите и така жива да си ја грицкам.

Сите можни салати со зеленчук ги јадам, освен може цвекло не сакам многу, ама не ми ни смета. Еве баш во моментов јадам мешана салата од зелка, марула, цвекло, морков и патлиџани...

Зависна сум од марула, патлиџани и краставици. Чак и од кисели краставички.
Се јадам, секакви салати, така што прво што ми паѓа на памет кога ќе помислам на салата е: Мммммммммммм.... вкусно...

Да, да...А таратур спаѓа во салатите?
Ммммм... таратур. Светско, а наше.