Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки дали некој има сикуство со crowd funding страниве да ми каже која е најпрактична и најдобра за употреба?

Дечки дали некој има сикуство со crowd funding страниве да ми каже која е најпрактична и најдобра за употреба?
Македонски?

Македонски?

Не мора да е, се работи за проект во македонија ама јас сум во странство имам пејпал :) уствари подобро да не е наш ако сакаме да бараме пари и надвор од мк, така?

Не мора да е, се работи за проект во македонија ама јас сум во странство имам пејпал :) уствари подобро да не е наш ако сакаме да бараме пари и надвор од мк, така?

Ааа, не тогаш страната што ја постирав. Тоа е повеќе ко charity, ако сакаш да му платиш сметка на некој кој е социјално загрозен.
Автоматски споено мислење:

Во однос на тоа што тебе ти треба, Kickstarter ти е најпозната страна

Друштво, станот што го издавам е буквално преплавен со лебарки.
Вчера влегов, ми се стемни. Моментално е празен, но ќе се уселат кираџии за две недели.
Дајте препорака за добра и проверена фирма или физичко лице небитно, што работи со дезинсекиција, дезинфекција и дератизација за да го испрскаат станот.
Да не прскаат со "вода", ќе платам колку што треба само да биде ефикасно.

Последно уредено:
Вчера влегов, ми се стемни. Моментално е празен, но ќе се уселат кираџии за две недели.
Дајте препорака за добра и проверена фирма или физичко лице небитно, што работи со дезинсекиција, дезинфекција и дератизација за да го испрскаат станот.
So "Stars" sum imal mnogu dobro iskustvo

Земи си мамци од РАЈТ во било кој од маркетиве ги има и се доста ефикасни

Ајде едно прашање до постарите, сигурно се сеќаваат.

Каде во Скопје била лоцирана СБС Агробанка ?

За патување во странство што ми бараат на аеродром? На вакцинација.мк има EUdigital covid сертификат и commonpass. Кое од нив?

Последно уредено:
Дали знае некој колку трае лекарско уверение за професионален возач на авотбус? Ако можете и да пратите линк од законот, не можев да го најдам. Фала однапред.

Здраво дали знаете дали повторно има можност за невработени за упис за Напредни ИТ вештини? :)

Не знаев во која тема да прашам, па си реков ај овде. Кај можам да си ги најдам означени мислења ?

За патување во странство што ми бараат на аеродром? На вакцинација.мк има EUdigital covid сертификат и commonpass. Кое од нив?
EUDIgital ти треба и за на аеродроми и за секаде каде што се бара низ државата каде што патуваш (без разлика за која земја се работи).

Некоја продавница во Скопје во која има интересни костуми и/или маски за карневал/маскенбал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom