Македонски?Дечки дали некој има сикуство со crowd funding страниве да ми каже која е најпрактична и најдобра за употреба?
Не мора да е, се работи за проект во македонија ама јас сум во странство имам пејпал уствари подобро да не е наш ако сакаме да бараме пари и надвор од мк, така?Македонски?
Home - Ways2Help
Чекор поблиску до придонес за позитивни промени Придружи ни се Помогни некому One step closer to contributing for positive change Join us Help someone Donate Make your small act of kindness today. There is NO LIMIT on how big of an impact you can make. Take a look at what is needed the most...ways2help.us
Ааа, не тогаш страната што ја постирав. Тоа е повеќе ко charity, ако сакаш да му платиш сметка на некој кој е социјално загрозен.Не мора да е, се работи за проект во македонија ама јас сум во странство имам пејпал уствари подобро да не е наш ако сакаме да бараме пари и надвор од мк, така?
So "Stars" sum imal mnogu dobro iskustvoДруштво, станот што го издавам е буквално преплавен со лебарки.
Вчера влегов, ми се стемни. Моментално е празен, но ќе се уселат кираџии за две недели.
Дајте препорака за добра и проверена фирма или физичко лице небитно, што работи со дезинсекиција, дезинфекција и дератизација за да го испрскаат станот.
Да не прскаат со "вода", ќе платам колку што треба само да биде ефикасно.
Земи си мамци од РАЈТ во било кој од маркетиве ги има и се доста ефикасниДруштво, станот што го издавам е буквално преплавен со лебарки.
Вчера влегов, ми се стемни. Моментално е празен, но ќе се уселат кираџии за две недели.
Дајте препорака за добра и проверена фирма или физичко лице небитно, што работи со дезинсекиција, дезинфекција и дератизација за да го испрскаат станот.
Да не прскаат со "вода", ќе платам колку што треба само да биде ефикасно.
EUDIgital ти треба и за на аеродроми и за секаде каде што се бара низ државата каде што патуваш (без разлика за која земја се работи).За патување во странство што ми бараат на аеродром? На вакцинација.мк има EUdigital covid сертификат и commonpass. Кое од нив?