Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Го испробал ли некој овој производ:
течност против косопаст
Ако некој го испробал молам за писмен преглед.
А како продаваш ти вака продукти на чоро?
Дај две шишина на промоција, ќелавица сум јас до негде. По месец-два че ти доставам уредно и опширно review. :icon_mrgr:
Он, добар шампон шо сум користел и шо ми оставил впечаток е Анафаза. 800 денари и нешто мислам дека беше, во аптека.

Има ли кај нас finasteride (Propecia, итн) во topical форма? За да се избегнат нус појавите од користење на истиот лек во форма на апче.

Се мислам дали да одам на финастерид,глеам има кај некои ефекти а кај некои не така да ќе треба да одам на некаков преглед за да ми кажат дали смеам да ги зеам или? Секој одговор е добредојден.

Vo vrskla so lekot Propecia:

Poznati lekovi poput tableta „Propecia“ moraju se koristiti doživotno i uglavnom samo usporavaju proces. Praktično ste obavezni da ceo život konzumirate lekove i punite budžet farmaceutskim kućama stim što opet niste nadomestili kosu koja vam je opala već samo delimično usporili proces. Većina farmaceutskih kuća vam neće reči da konzumiranjem „Propecie“ a samim tim i blokiranjem DHT hormona testosterona, direktno ugrožavate vaš libido. Po mnogim istraživanjima postoji velika mogućnost da se jave problemi sa potencijom.
Izvor:https://www.ahttransplantacijakose.com/sta-prouzrokuje-opadanje-kose/

Zatomnogu vnimatelno so nego

Апчиња се ова. Мене ми треба у форма на течност/гел за надворешна употреба со цел да избегнам некој од нус појавите.
Разтвориш апчиња во водата и получиш течност, мажеш на главата и това ти чини работа.

Не сум запознаен дали е тоа уопште делотворно...
Тове вече не знајем.
Мислим да не би постојала апчета рогаин, и втори облици на финастерид за орално ползване да је делотворно да се маже, никои не е луд да ризикује нуспојави ако може да то избегне.

Инаку, мене интересира да ли се некој опитвал с дутастерид, аводарт?

Некој со искуство или знае некој за трансплантација на коса во Санте плус? или препорака за клиника?

Дали има некој искуство со 101B тоникот од Hair101 ? Ме чешаше косата еден период (и имав црвенило на дел од скалпот), бев таму и ми рекоа да го земам тој тоник за мачкање.
Однапред ви благодарам

Дали има некој искуство со 101B тоникот од Hair101 ? Ме чешаше косата еден период (и имав црвенило на дел од скалпот), бев таму и ми рекоа да го земам тој тоник за мачкање.
Однапред ви благодарам
смрди.

Однапред ви благодарам
Jas imam koristeno od hair101 moze potrosiv okolu 800 evra a ne mi porasna kosa.samo presaduvanje da se pravi.eden kolega bese vo turcija.a ovie nasive kako se na taa tema?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom