Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас си правам салата од обарена брокула со сол, лимон и маслиново масло. И ништо друго во неа. Ептен ми е вкусно така.
Кога ме мрзи, не ја варам. Само ка оставам малку подолго да стои во маслиново масло, пред да и ги додадам лимонот и солта.истото ова ама не ја ни варам, многу ми е вкусна така
Исто и јас,ја обожавам.Малку крцкава со маслиново масло....ммм ....Јас си правам салата од обарена брокула со сол, лимон и маслиново масло. И ништо друго во неа. Ептен ми е вкусно така.
Пробај така и во манџа да ја ставиш. На пример само манџа од зеленчук, или со пилешко, или со мелено месо. Последните две три минути додади ја брокулата. Ептен посебен шмек и дава.Исто и јас,ја обожавам.Малку крцкава со маслиново масло....ммм ....
А во последно време ја ставам во супа,2,3 мин пред да биде готова супата. Преубаво!
Како и да е зготвена,секогаш е убава.Најубаво е да биде крцква и млада,да не биде прецветана и не се препорачува замрзната,затоа што ги губи корисните вредности.Пробај така и во манџа да ја ставиш. На пример само манџа од зеленчук, или со пилешко, или со мелено месо. Последните две три минути додади ја брокулата. Ептен посебен шмек и дава.![]()