Рекламни пораки

А

Ајсшутер

Гостин
Instant Info функционира по принципот на персонализирање на рекламните пораки. Вие сами ги бирате сферите кои се ваш интерес. Со тоа вие избирате какви пораки сакате, а какви не сакате да добивате. Потребно е на почетокот да го пополните Прашалникот и сите задожителни полиња за успешно да се регистрирате. Единствен услов за вклучување во Instant Info сервисот е да имате валидна e-mail адреса.

На еден ист телефонски број од мрежата на Македонски Телеком возможно е да се регистрираат максимум 4 (четири) корисници. Корисниците мора да имаат различни мобилни телефонски броеви и различни email адреси на кои ќе ги добиваат рекламните пораки. Во овој момент, примањето на SMS пораки е достапно само за корисници на T-Mobile.

Секоја примена sms порака и секоја примена и прочитана e-mail порака има вредност од по 1 денар. Во телефонската сметка од Македонски Телеком ќе биде пресметана вашата заработка. Таа ќе биде изразена како намалување на сметката во вредност од заработената месечна сума.

За да не мислите дека сајтот е креиран од X особа еве каде е регистриран домејнот.
Дата до која е валидна регистрацијата: 10-04-2010
Дата на регистрација на доменот: 10-04-2009

Полно име на регистрантот:
Македонски Телеком, АД за електронски Комуникации - Скопје

Адреса на регистрантот:
Орце Николов бб, Скопје

Телефакс на регистрантот:
02/3134-379
Услови за користење, клик али според мене не се исплаќа да те трупаат со спам пораки за еден денар/порака пр. праќаат 5 во месецот за 5 денари да ти намалат од сметката што навистина не вреди.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
A кај може ова да го прочитам? На кој сајт го виде? Со т-хоме е поврзано? Имаат нешто за ова на нивниот сајт или само тој линкот доле го најде?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
A кај може ова да го прочитам? На кој сајт го виде? Со т-хоме е поврзано? Имаат нешто за ова на нивниот сајт или само тој линкот доле го најде?

Еве го линкот за повеке информации :
http://instantinfo.mk/index.aspx

Јас регистриран сум од пред скоро еден месец ништо нема ново до ден денеска однив да пратат ни порака ни е-маил :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom