Реклама5

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Има ли некој друг проблем со реклама5, веќе неколку дена пробувам неможам оглас да објавам, дали е до нив или што е работава незнам, морав да отворам тема ако не е на место се извинувам

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.456
Има ли некој друг проблем со реклама5, веќе неколку дена пробувам неможам оглас да објавам, дали е до нив или што е работава незнам, морав да отворам тема ако не е на место се извинувам
Зошто не ги прашаш нив?
http://www.reklama5.mk/HelpContact.aspx

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
A dali znaes deka se plaka ili seuste mislis deka e besplatno kako porano?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
A dali znaes deka se plaka ili seuste mislis deka e besplatno kako porano?
Почитувани,
Сертификатот за вашиот профил е активиран и е валиден до 10.06.2014. Ви благодариме за вашата поддршка.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Толку е нож до коске , за 1 реклама да му ебам матер, земи парола и пиши "Продавам СтоКец за 500 евра" и застани на плоштад, исто толку луѓе ќе те видат за 5-6 саати ..

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Зошто плаќате? Направете нов маил, па профил и ќе ви го објават за еден ден огласот. Битно кога ќе скролаат ќе излегува и вашиот само нема да можете да го обновувате секој ден. Од еден профил по 4/5 огласи ги оставаат.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Чекајте....... објавувањето оглас на Реклама5 е бесплатно? :confused:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
какви глупости па барем да напишеле дека е недостапна страната .... кликнete доле на powered by BIGMEDIA и вади системот е привремено недостапен ....

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
до мене било, ми ја блокирале ип адресата изгледа, пробав со друга сака :) може клуч

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Треба да објавам еден оглас, ама гледам дека почнале да наплаќаат овие засекогаш бесплатниве.
Муабетот ми е дали воопшто вреди да му платам, или пак има некој друг огласник кој има повеќе прегледи од реклама 5?
Пазар 3 некако гледам е слабо.

Член од
22 август 2013
Мислења
150
Поени од реакции
48
Пазар3 станаа тапа во последно време, мислам дека Реклама5 се во моментов најпопуларни. Тие 100 МКД годишно вредат ако почесто огласуваш. Па и еден оглас да е за нешто што не е 100/200 МКД.

Sent from my Nexus 4

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Треба да објавам еден оглас, ама гледам дека почнале да наплаќаат овие засекогаш бесплатниве.
Муабетот ми е дали воопшто вреди да му платам, или пак има некој друг огласник кој има повеќе прегледи од реклама 5?
Пазар 3 некако гледам е слабо.
Направи нов маил, па Регистрирај се на Реклама 5 ќе ти го одобрат огласот за 24h. Само нема да можш да го обновуваш по три дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom