Законот потекнува од законодавниот дом на Европа, бидејќи сакате Европа и бидејќи постојано се труби Европа Европа ќе има закони какви што има а и многу посурови што чекаат да бидат донесени. Не дека не го поддржувам овој ама ете објаснување. И владата е приморана да ги спроведува. Е сега тоа што некој не разбира е друга работа.е сега грујо ке ми го пуши мене на наредни избори, а и на многу други кои нема да гласаат за него.
Хехехе......камо да непушачите беа вака равносни, упорни и тврдоглави и со горната парола настапеа со протести сегде кај што од загадувањето е загрозено човековото здравје..... сега ќе бевме најчистата и најеколошката земја во светот................ нема да го дишам твојот дим.
more ajvan ja imam kafic i biznisot ke mi propadne, a nema ni grujo, ni ti, ni slicnite kako tebe da dojdat i da mi ja pokrijat zagubata. da boze da padne na ustaven pa grujo da go ispusi togas, i vise nikogas nema da glasam za nego ili za bilo koj negov kandidat.Законот потекнува од законодавниот дом на Европа, бидејќи сакате Европа и бидејќи постојано се труби Европа Европа ќе има закони какви што има а и многу посурови што чекаат да бидат донесени. Не дека не го поддржувам овој ама ете објаснување. И владата е приморана да ги спроведува. Е сега тоа што некој не разбира е друга работа.
хаха просто е тамарче... мн лесно е да сватиш.МОЛАМ?
Чекај уште еднаш, МОЛАМ?
Абе ајде жити се, владата немало да дозволи. А зошто дозволва толку луѓе со ретки болести да седат дома и да молат за пари затоа што им се потребни за лекови?
Нив зошто не им дадат пари за да не дозволат да умрат?
Доста жити се, ајде ти се молам, продавање на пуфки и целуфки.
Џанки види сега брат.. сите го тупите европа европа европа.. ти ако сакаш 100% спроведувај ги закониите у македонија дали се европски или не.. ако сакаш цела македонија полија ја со злато џабе ти е се кога прво комшијата под тебе не ти дава да влезеш у европа... викаш мешате работи едно друго а глеам и ти го праиш истото.Законот потекнува од законодавниот дом на Европа, бидејќи сакате Европа и бидејќи постојано се труби Европа Европа ќе има закони какви што има а и многу посурови што чекаат да бидат донесени. Не дека не го поддржувам овој ама ете објаснување. И владата е приморана да ги спроведува. Е сега тоа што некој не разбира е друга работа.
Мислиш дека другите што ќе дојдат подобри ќе се ?? Се лажеш .. сите си исти срања !!е сега грујо ке ми го пуши мене на наредни избори, а и на многу други кои нема да гласаат за него.
znam, i ja sum za vmro, taka sum roden kako vmrovec, ama toj se potrefi da ja napravi ovaja glupost, koja bese ama bas nepotrebna.Мислиш дека другите што ќе дојдат подобри ќе се ?? Се лажеш .. сите си исти срања !!
E ova e najkrs argument upotrebuvan od nepusacite podrzuvaci na sranje zakonot. Demek Evropa taka barala i nie sme morale. Aha da, zimi lev tasak. Ko da se drugo ni e sredeno vo drzavava i site uslovi koi gi baraat od Evropa se ispolneti, pa ni treba samo uste ovoj zakon za da vlezeme. Kurot. Ako se sredime ko drzava, i bez ovoj zakon sigurno deka ke ne primat. Ne e ova tolku golemo i tragicno prasanje za da spreci nekakov vlez vo EU.Законот потекнува од законодавниот дом на Европа, бидејќи сакате Европа и бидејќи постојано се труби Европа Европа ќе има закони какви што има а и многу посурови што чекаат да бидат донесени. Не дека не го поддржувам овој ама ете објаснување. И владата е приморана да ги спроведува. Е сега тоа што некој не разбира е друга работа.
Мене ми е најмалку гајле ако ти пропадне бизнисот.more ajvan ja imam kafic i biznisot ke mi propadne, a nema ni grujo, ni ti, ni slicnite kako tebe da dojdat i da mi ja pokrijat zagubata. da boze da padne na ustaven pa grujo da go ispusi togas, i vise nikogas nema da glasam za nego ili za bilo koj negov kandidat.
kade u evropa se upotrebuva ovoj zakon? citas deka sekade kade sto e donesen posle toa paga zakonot, zos se namaluva biznisot na nekoi dejnosti.
тебе ти е најмалку гајле на државата па ич!!! и ти кажуваш сеа државата се грижи за нас???Мене ми е најмалку гајле ако ти пропадне бизнисот.
Да имаш и ти таков бизнис да видам дали ќе ти биде гајле ако ти пропаѓаМене ми е најмалку гајле ако ти пропадне бизнисот.
Тоа со буџетот нема врска. И тоа го кажав погоре казните не се ни 0.0001 процент од буџетот не само овие еве да ги земеме оние за јавна чистота. Направи математика не зборете на памет имаше анализи што го потврдуваат тоа. Ама џабе ти си пристрасен и крај. И секогаш ќе збориш против.тебе ти е најмалку гајле на државата па ич!!! и ти кажуваш сеа државата се грижи за нас???
ајде те молам џанки.. читни го постот погоре шо го пишав... на државава не и е гајле за нишо освен да собере поголем буџет и некој таму да си го делат за нив... ке се свестите еден ден али касно ке е после...
i mene mi e gajle tebe sto ti smetaat cigarite.Мене ми е најмалку гајле ако ти пропадне бизнисот.