Распишани потерници од МВР

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ЗАТВОРЕНИК ОСЛОБОДЕН СО ЛАЖНО РЕШЕНИЕ ОД СУДОТ
http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=2E21DC2802757F4B8B4ACFEB3B9785D6

e sega ako MVR uapsi nekoj sudija, pak će ripa SDSM , se vršel pritisok na sudot... isto kako aferata so zastaruvanje na soobraćajni prekršoci ....
posebno ke ripat ako se pritvori sudija od taborot na sdsm, a ima i takvi, ako vikaat deka sudstvoto e partizirano 100% poziciski... vsušnost i e partizirano ama od razni partii :confused:

да не отварам тема за потерници од Интерпол ..еве имаме нов министер, со м*да, не министерка без м*да, зошто не покрене по Интерпол потерницата ?. НЕМА на потерницата ПАРАФ од Бејли ?
Новиот директор на струшка „Проаква“ е на слика на потерница од Интерпол?!

http://www.mkd.mk/makedonija/naslov

:angel: Кој е ЗА со мене да прајме анти-терористичка организација :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Aце Циганот. :vozbud: Порано мислев дека човекот не постои уопште, мислев дека е само легенда, мит.

Нема да ме чуди и овој наместо да биде уапсен да да биде унапреден од техничките министри...

zoranninoskiinterpol.jpg

Нема да ме чуди и овој наместо да биде уапсен да да биде унапреден од техничките министри...

zoranninoskiinterpol.jpg

Нема да дојде до тоа не се секирај, и сега знаете каде е ама ќе го уапсите баш ден пред избори а Сител ќе има ексклузивни снимки од апсењето.

Плус тоа што бил на протести против власта не го прави автоматски партиски член на опозиција

Нема да дојде до тоа не се секирај, и сега знаете каде е ама ќе го уапсите баш ден пред избори а Сител ќе има ексклузивни снимки од апсењето.

Плус тоа што бил на протести против власта не го прави автоматски партиски член на опозиција
што, овие шарениве да не се некоја трета опција :facepalm:
се се знае, и за платениците што ги организираат мигрантите во Идомени...работата е апла фуцк ин браин... се е тоа една збирштина од платеници, едно исто сценарио...
А најлошо е што сега тешко да се избркаат платениците, дури и да се сложат најголемите партии ....

Имам едно прашање дали доколку некој осуденик за кривично дело пребегал во странство , би можел на легален начин да си го продолжи пасошот ( пример проневера на пари )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom