Работи од минатото

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ние на авионите им викавме "пушти чичко летки да поминам со петки" :)))

Иначе уште нешто кое може и сега да се најде, ама тогаш беше ептен актуелно...Тоа се Харибо гумени бонбони со вкус на Кока Кола...Еве ги...Јас немав трпение да ги џвакам од што ми беа убави, мислам дека цели ги голтав... :D

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
И да не поминуваш под оние потпрени "V" бандери или било што прекриено. Исто ако видиш регистерска табличка со три исти цифри како 333 значеше дека добиваш петка без разлика што книга не си фатил :)

Исто, не постоеше збор „викенд“ за сабота и недела :pos:
Минатата година другар одел по улица со татко му и сретнале ваква бандера и татко му му рекол: У наше време ако поминеш низ ваква бандера, ќе имаш 1. И поминал овој за инат,и истата недела кец доби:pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин

сеуште знам да ги плетам
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 22:26 ---
ејјјј кај ја отворив темата....

ви текнува на „Краснопис“ - предметот во второ одделение.. со вакви пенкала пишувавме...

N

Nessa Alcarin

Гостин

јас ја имав првата, таа во виолетово.. Кога ќе и ставев лед на прамен од косата стануваше темно виолетов, кога ќе и ставев нешто топло стануваше розов... На тие години, тоа претставуваше магија за мене...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
А преку лето ќе се седневме навечер касно (читај 10) и ќе правевме сериозни муаебти на тема мистерии. Абе какви се лажги ќе кажувавме. Дедо ми видел НЛО, баба ми ја украле марсовци, па ја избањале па ја мачеле па што какви не лажги и нелогичности сме спојувале:pos:. Памтам другар ми кажуваше како имало цунами во грција па преживеал... Ми течат солзи да ти еем

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.941
2012 :D

Не се гледа убаво, водата што е внатре зажутела бајаги, а пошто е во темно сликано не се гледаат јајцињата што се внатре во различни бои. Добиено како поклон негде во 90-тите :icon_mrgr:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246

јас ја имав првата, таа во виолетово.. Кога ќе и ставев лед на прамен од косата стануваше темно виолетов, кога ќе и ставев нешто топло стануваше розов... На тие години, тоа претставуваше магија за мене...
шубај се :X3:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
ејјјј кај ја отворив темата....

ви текнува на „Краснопис“ - предметот во второ одделение.. со вакви пенкала пишувавме...
Сакаш да кажеш се вапцувавне со перава, раце,лице,облека, имаше таленти што успеваа дури и забите да си ги обојат плави :pos:
Вили ква ква
Култната серија од осумдесетите :vozbud::vozbud:
ШАРАМ БАРАМ
денес кога станувам пионер свечено се колнам дека ќе учам ....
pioner.png

Kajgana Shop

На врв Bottom