DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Некоја агенција да препорачате за работа во Германија со МК пасош... Јазик тек допрва треба да учам ама тука не ми се останва поќе ни под разно..
Благодарам.
Благодарам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со кој и да сум зборел ми кажал да не помислам да барам работа во Германија без познавање на јазик.Pozdrav !
Sto mislite za ova agencija " Minerva Group " Tetovo ?
https://www.facebook.com/minervagroupmk/
Barat 1180 evra,placanje podelena na dve rati po 590 evra.Prva rata placanje vednash,a druga posle dogovorot za rabota.Navodno ne e potrebno poznavanje na germanskiot jazik,samo MK pasosh.
Dali je prevara ?
Vi blagodaram mnogo.
Треба од фирмата работодавец да се јават или преку електронска пошта да ја известат амбасадата дека тоа и тоа лице им е потребно што поскоро да почне со работа.Не е 100% сигурно дека ке одобрат меѓутоа има големи шанси и вреди да се проба.Лично познавам човек кој успеа да добие виза преку ред на ваков начинМе интересира ако ти пратат докоумент за работа и смештај а имам датум закажан дури 20.06.2019 некако можи со приложените документи да се помести датумот за побрзо или има некој друг начин да се замине побрзо... ?
Треба од фирмата работодавец да се јават или преку електронска пошта да ја известат амбасадата дека тоа и тоа лице им е потребно што поскоро да почне со работа.Не е 100% сигурно дека ке одобрат меѓутоа има големи шанси и вреди да се проба.Лично познавам човек кој успеа да добие виза преку ред на ваков начин
Кој датум аплицираше па ти го закажаа терминот на 20.06Ме интересира ако ти пратат докоумент за работа и смештај а имам датум закажан дури 20.06.2019 некако можи со приложените документи да се помести датумот за побрзо или има некој друг начин да се замине побрзо... ?
Кој датум аплицираше па ти го закажаа терминот на 20.06