Пушти го телевизорот во моментов на...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не пишав во предлог за филм туку отворив посебна тема затоа што повеќе пати сум видела дека се дава добар филм на ТВ, а не сум знаела каде да напишам, за ако има и други што им фаќа око истиот, да го гледаат.
Е па утре, петок, на А1 во 22 часот ќе го даваат Top Gun. Милион пати сум го гледала филмов, ама секогаш подруг филинг ми е кога го гледам на тв. Ете за тие што го сакаат исто, ќе си го гледаме утре, мх, мх, мх!:icon_lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
у сабота на а1 во 21 ке го даваат карпа, со Шон конери и николас Кејџ

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
еј, што е ова од а1?

Закон, штета што тоа време ќе бидам во град и нема да можам да ги гледам

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Гижо напиша:
Lele karpata 100000 pati sum go gledal i pak koga ke go nacekam go gledam.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Fir_Maked напиша:
Lele karpata 100000 pati sum go gledal i pak koga ke go nacekam go gledam.
JAs u princip teshko pametam iminja na filmovi...mozebi sum go gledala ovoj "karpata", a top gun mi e gledan...aj ke vidime vo sabota koj e toj....dobar e btw?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Allita напиша:
JAs u princip teshko pametam iminja na filmovi...mozebi sum go gledala ovoj top gun mi e gledan...aj ke vidime vo sabota koj e toj....dobar e btw?
Топ Ган е еден од филмовите кој што на Том Круз му донесе светска фама. За повеќе види http://www.imdb.com/title/tt0092099/

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
StormAngel напиша:
Топ Ган е еден од филмовите кој што на Том Круз му донесе светска фама. За повеќе види http://www.imdb.com/title/tt0092099/
leleee ili jas neznam da pishivam ili nikoj ne me razbira za ovoj drugiot za "karpata" zborev deka mozebi mi e gledan shto ke se daval u sabota...top gun mi e gledan i jas ne se sekavam kolku pati...i kako da ne go zapametam :pos:

Fir_Maked

Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Allita напиша:
leleee ili jas neznam da pishivam ili nikoj ne me razbira za ovoj drugiot za "karpata" zborev deka mozebi mi e gledan shto ke se daval u sabota...top gun mi e gledan i jas ne se sekavam kolku pati...i kako da ne go zapametam :pos:
So Son Koneri i Nikolas Kage so zatvorot Alkatranz. Ti teknuva?

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Fir_Maked напиша:
So Son Koneri i Nikolas Kage so zatvorot Alkatranz. Ti teknuva?
mi teknuva...aman be neli znaat da dadat neshto shto ne mi e gledano...mora li se da kupuvam dvd-a i da iznajmuvam...gledan mi e neznam kolku patii toj...hmmmm:icon_roll

Fir_Maked

Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Allita напиша:
mi teknuva...aman be neli znaat da dadat neshto shto ne mi e gledano...mora li se da kupuvam dvd-a i da iznajmuvam...gledan mi e neznam kolku patii toj...hmmmm:icon_roll
Pa nema nekoj sto ne go gledal:pos:

Член од
4 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
3
леле пак ли ке го даваат карапта , абе добар е филмот ама досаден веке стана

Fir_Maked

Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
A vi teknuva na onoj filmot sto go otekuvaa na site televizii so crnecot so ke se prestavi lazno vo edna familija Kevin Frenklin koga ke go brkaat e toj 3000000 go imam gledano

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Гижо напиша:
Леле прекрасно. Завчера зборев за овој филм, и колку ми е криво што го имам гледано само еднаш и тоа пола, па си реков леле да го дадат што убаво! Мх, мх, мх ... Гижо тенкју што ми кажа, ќе го промашев сигурно.:cuc: :wink:

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Divine, da ti kazam pravo, vcera gi gledav najavite na A1, i bas me izraduva. I dvata mi se gledani po nekolku pati, a Top Gun mi e eden od najubavite filmovi, za mene, pa so nego izrasnav. Go imam na VHS sniman kojznae koga.

Taka da, ne veruvam deka ke gi ispustam :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
divine напиша:
Леле прекрасно. Завчера зборев за овој филм, и колку ми е криво што го имам гледано само еднаш и тоа пола, па си реков леле да го дадат што убаво! Мх, мх, мх ... Гижо тенкју што ми кажа, ќе го промашев сигурно.:cuc: :wink:
добри што ја отвори темата иначе немаше да дознаеш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom