Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ај бе шибнете една психоанализа? или треба со партиска книшка да доам?

Dear God, this is sooo funny ... this is how is done?
Со малечки цветчиња и пеперутчиња и длабока љубов кон оние што се анализираат за да не се навредат со тоа што можеби е вистина или со натрупан мизантропски однос, кој што веќе не е кул, пошо му помина модата.Сериозно, мислев пред некое време дека темава веќе нема смисла, сега мислам дека е забавна.
Yeah, so funny.

Dear God, this is sooo funny ... this is how is done?
Со малечки цветчиња и пеперутчиња и длабока љубов кон оние што се анализираат за да не се навредат со тоа што можеби е вистина или со натрупан мизантропски однос, кој што веќе не е кул, пошо му помина модата.Сериозно, мислев пред некое време дека темава веќе нема смисла, сега мислам дека е забавна.
Yeah, so funny.
Зззнаеш дека ти дожам? :D

Известение!!! (или не)

Се известуваат лицата кои ме читаат моментално. Читај до крај, после реагирај, ако мислиш дека има потреба.
Намерно пишувам на темава во 3 часот насабајле. Зошто? Кој спие нека стане..... :)
Кој ќе ја има среќата да ме цитира прв, ќе добие ефтина анал-лиза од мене.

Секако како и секаде, па и тука има услови кои треба да ги исполнува апликантот:
- Минимум 1.000 напишани мислења на форумов,
- Минимум една година активно членство на истиот,
- Минимум 18 години живот на планетава (и надвор од неа),
- Да ми прати 3 слики по приватна порака, од кои барем на едната ќе биде означена неговата висина и тежина.

Известение!!! (или не)

Се известуваат лицата кои ме читаат моментално. Читај до крај, после реагирај, ако мислиш дека има потреба.
Намерно пишувам на темава во 3 часот насабајле. Зошто? Кој спие нека стане..... :)
Кој ќе ја има среќата да ме цитира прв, ќе добие ефтина анал-лиза од мене.

Секако како и секаде, па и тука има услови кои треба да ги исполнува апликантот:
- Минимум 1.000 напишани мислења на форумов,
- Минимум една година активно членство на истиот,
- Минимум 18 години живот на планетава (и надвор од неа),
- Да ми прати 3 слики по приватна порака, од кои барем на едната ќе биде означена неговата висина и тежина.

Oooooooh, me, me, me! :vozbud:
Како да означам висина и тежина, во координатен систем да си ја префрлам сликата, па преку висина, ширина, ќе пресметаш волумен и со тоа и тежина, може? :pos:

Oooooooh, me, me, me! :vozbud:
Како да означам висина и тежина, во координатен систем да си ја префрлам сликата, па преку висина, ширина, ќе пресметаш волумен и со тоа и тежина, може? :pos:
Среќниот добитник е AlternativeF. Ќе ти пратам ПП, да не ја загадуваме темата. :)

Ај и на мене некој :)

Јас ќе те анализирам :zlo:

Девојка од 20 години, и покрај тоа што се криеше и велеше дека имаш не знам колку (13-14), па после тоа не знам колку и дрн дрн муабети :)
Мислам кажа дека оваа година ќе слави полуматура
Политичарка во душа. Член на позицискава партија. Секоагш спремна да се испотепа со некого само за да докаже дека е во право, дури и кога не е во право.
Поттик за учење и дава желбата да стане политиколог. Да го замени моменталново типче на власт, или да стане негова десна рака.
Некои ја сметаа за машко, некои за женско, некои не ја сметаа ни за човек. Никови, никови богата берба, модераторите немаа нерви резерва. (или така нешто беше):pos:
Има куче Германски овчар кое најверојатно се вика Рекс, и тоа името го добило по комесарот Рекс ( филмот :) ) Прекарот демек и бил лавче, исто како и сликата на лажниот профил на ФБ.
Повеќе го сака белиот дел од еурокремот, не дека црниот го мрази. А кога сме веќе кај јадењево, сигурно јаде и мартадела, мајонез и леб (едно врапче ми кажа). Може и бурек од онаа бурекџилницата (Круна или како и да беше)
Навлезена е во технологијата, сака се што ќе излезе она да го има. Користи Win7 и најчесто Chrome, па се нервира кога ќе и се зезне нешто:pos:
Наместо тоа ученичка во основно, би требало да стои студентка. Се интересира за се и сешто и може да ти најде што ти душа сака.
Користеше интернет од Теле-кабелот, ама статичната адреса не беше за неа. Па реши да смени. Сега има два! За да може да си направи други никови на сите форуми од кај што ја избркана на клоци :) Има список со никови и лозинки секогаш при рака. Беше модератор на еден форум за нелегалмо превземање на се и сешто. Админ на нејзиниот форум, односно пропаднатиот проект за гооолем форум.

Теми од интерес на било кој форум: Политика и се што е поврзано околу компјутерите.

И кога Dark King рече дека девојкава е ВАЖНА, Џену Грл го деманаритше и рече дека не е она..ама сепак мислам дека..згреши! И сепак, после толку време мислам дека во виртуелниов свет нема некој што ја има повеќе анализирано ВАЖНА од мене. Исто и MacedoniaGirl.
Запрашана дали некогаш би се откажала од форумов, рече НИКОГАШ!
Сега реши да се откажеш од Кајгана.
Во твоја чест, еве ти детална анализа.

Се надевам дека нема да биде избришана од страна на ада или било кој и да е "шеф" на овој дел на форумов. :se_ molam

*ако нешто испуштив, ќе дополнам*

Психоанлизи4 част прва.

Ух ама сум зарѓ`ал од последните мои постови во оваа тема, дали еволуирав или деволуирав е непозната со неколку фактори, битно жив... засега и расположен да откуцам некоја реченица.

Редно е да почнам со исплата на долгот и ветеното, предмет на прваанализа и загревање на мозокот и прстињата е битието на Др Кулен, војаери навалете почнува стриптизот и разоткривањето на Куленот (не ставам видеа и фенси слики за да ја направам јузер френдли и дабл инчрестинг анализава)

Да не знаев дека се работи за машко гарант ќе мислев дека ова е уште една тинејџерка фан на бледите (без ерекција*) вампири од твајлат сагата (ова сага од секогаш ми е синоним за грчка трагедија :/), ама не, Др Кулен е само фан на добриот филм и куп серии со кои го исполнува вишокот слободно време. Очигледно решен да се поистовети со некој кој своевремено бил зло но потоа преминал кон доброто во обид да се адаптира и биде прифатен како таков, веројатно донекаде поврзано со реалноста и самата мрачност која ја носи со неговото докажано обожавање на тешките општонародно прифатени како мрачни (музички) групи.

~Го има скоро по сите теми, покажува особен итерес и успех - 5. (not)

Комуникативноста и креативноста се елементи со кои доаѓа во израз од пошироката маса, на форумољубители и останати гледачопишувачи во Филм и Тв неговото... матично. Ретко е задоволстово да се види малку погоре или подолу од филм и музика. Се истакнуваш со тврдите ставови кои ретко или воопшто не ги променуваш, тоа донекаде е и добро и лошо, зошто и како разглобено е во некои теми од форумов ни наш насушен. Философски, лексиконски а богами и јазично си добро потокован со што постовите ти се добри и квалитетни, нешто кое што кајгана како форум од поодамна го загуби.

Тешко е човек да ти ги следи постовите и од нив да извлече нешто повеќе за тебе, како фактор кој ми отежнува тука е тоа што те немам никаде како ...контакт за да правиме некоја хмм офтопик конверзација освем неколкупати на фб и тоа поради некои мои испади во Филм и Тв за кои имаш замерки.

Анализава е доста површна барем од мој аспект, ама мислам дека вредеше да се обидам како за камбек во темава така и за чисто да провериме што знам за тебе од тоа малку кое сум го дознал, дали дикрекнто од тебе и твоите постови или од некој друг :D Тоа што можам да ти ветам е пообемна анализа од моментот кога ќе се запознаеме и во живо ќе имам прилика да видам каков карактер и темперамент си, сепак ова е само форум на кој можеме да имаме едно а во реалноста сосема друго лице.

Одиме понатаму со анализите :)

Иам две за праење. Може и за тебе, ама не во скоро време. :(

Баш ме интересира за мене една анализа да бувниш (не математичка анализа), онака по колегијална линија... :) :pipi:
И не мора да се брзаш, ќе почекам ако си зафатен.

Баш ме интересира за мене една анализа да бувниш (не математичка анализа), онака по колегијална линија... :) :pipi:
И не мора да се брзаш, ќе почекам ако си зафатен.
Сите ќе ве анал-лизирам, по реден број :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom