Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зззнаеш дека ти дожам?Dear God, this is sooo funny ... this is how is done?
Со малечки цветчиња и пеперутчиња и длабока љубов кон оние што се анализираат за да не се навредат со тоа што можеби е вистина или со натрупан мизантропски однос, кој што веќе не е кул, пошо му помина модата.Сериозно, мислев пред некое време дека темава веќе нема смисла, сега мислам дека е забавна.
Yeah, so funny.
Известение!!! (или не)
Се известуваат лицата кои ме читаат моментално. Читај до крај, после реагирај, ако мислиш дека има потреба.
Намерно пишувам на темава во 3 часот насабајле. Зошто? Кој спие нека стане.....
Кој ќе ја има среќата да ме цитира прв, ќе добие ефтина анал-лиза од мене.
Секако како и секаде, па и тука има услови кои треба да ги исполнува апликантот:
- Минимум 1.000 напишани мислења на форумов,
- Минимум една година активно членство на истиот,
- Минимум 18 години живот на планетава (и надвор од неа),
- Да ми прати 3 слики по приватна порака, од кои барем на едната ќе биде означена неговата висина и тежина.
Среќниот добитник е AlternativeF. Ќе ти пратам ПП, да не ја загадуваме темата.Oooooooh, me, me, me!
Како да означам висина и тежина, во координатен систем да си ја префрлам сликата, па преку висина, ширина, ќе пресметаш волумен и со тоа и тежина, може?![]()
Ај и на мене некој![]()
Иам две за праење. Може и за тебе, ама не во скоро време.Боби[Мкд];4047307 напиша:Јас сакам анализа од кој било, металхамер...anyone...![]()
Иам две за праење. Може и за тебе, ама не во скоро време.![]()
Сите ќе ве анал-лизирам, по реден број :smir:Баш ме интересира за мене една анализа да бувниш (не математичка анализа), онака по колегијална линија...![]()
И не мора да се брзаш, ќе почекам ако си зафатен.
:pos2::pos2::pos2: У тој случај за мене само лизирање ако може, без анал!Сите ќе ве анал-лизирам, по реден број :smir:
Чекам јас, на Правен сум +, тоа ни е специјалност, чекањето ...Одиме понатаму со анализите![]()