Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Koj ќе ме анализира мене???

T

Tetro

Гостин
Koj ќе ме анализира мене???
прочитај погоре напишано е 500 мислења. вака со 120 и едно, нема материјал за оценка на твојата психичка состојба.

он-топик: повеќе од трипати барам, ама изгледа никој не е способен да анализира. не плашете се, пробајте. :хехе:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Anyone analysing me? Вештица? Џимеј?

T

theTinule

Гостин
Тинуле се нафати првата псхихоанализа да и биде на GoD.hateUSaLL

Да напоменам дека не ме бива ама ај :)

На што ви асоцира никот? -Атеист.
Самиот ник си кажува зашто уствари се зачленил на форум.

Мислиш дека си поткрепен и дека тоа што го правиш е исправно, но сепак те мрзи да истражуваш толку длабоко, те интересира, ама не до толку многу. Еден од поредовните посетители на Религија си. Дали само сакаш да се докажеш таму, или навистина тооолку те интересира религијата?

Се прикажуваш како цврста личност, полна со самодоверба, поткрепена во своите сфаќања, арогантна... Иако си сеуште тинејџер, сфаќањата ти се над оние на тинејџерите на твоја возраст. Некако, подлабоки мисли имаш. Тоа што се прикажуваш како арогантен - докажува дека си чуствителна личност, но не сакаш да ги покажеш своите чувства како одбранбен механизам, со страв дека ќе бидеш повреден. Чувствителните секогаш се бранат на таков начин, не верувам дека си некаков феномен...

Дочека и тема да ти отворат, како селебрити. Тоа се должи на твојата смисла за хумор. Саркастичен си во поголемиот дел од времето, ама сепак, имаш осет, знаеш кога треба да се зезаш - кога не треба. Знаеш да расположиш човек. Репликите скоро секогаш ти се со мала доза на потсмев, што и донекаде ти успева да се прикажеш авторитетен и страшен. Ама донекаде. 2 реда муабет со тебе надвор од темата и готово, човек како цел живот да те знае. Ти се гледа добрината :)

Се интересираш за музика, како и секој друг тинејџер, музиката ти е неизбежен дел од секојдневието. Drum and bass. WTH?! Електронско. Тие се тие што сакаат да привлечат внимание и да бидат лидери во друштво, дали ти успева или не - незнам. Ако ти успева, тоа значи дека харизматичен си и во реалност, луѓето сакат да бидат во твое друштво, а ако не, значи дека се преправаш тука на форум.:smir:

Дрогаш! :) Шала.. Ама, третина од 500 последните постови ти се во „Дрога“. Дете бе! Издувен вентил? Секој си има свој, веројатно овој е твојот. Не те судам, не те оправдувам. Јс би си нашла друг издувен вентил, зошто постои некоја маала доза на ризик со овој. Само внимателно.

Потписи, тајтлови, аватари - ставани според расположение. Правиш многу работи под излив на емоции, избувлив си. Секоја нагла одлука направена под излив на емоции е грешна, секогаш знај го тоа. Не зборувам конкретно за аватарите и потписите не ме сфаќај буквално :)

Анализичкава, површна малце :)
Што да правам, не ме бива за психолог :kesa:
Доста ти е, ајде!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А мене бе? *тажни очи* :lizavce:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Ако има некој расположен, може неколку реченици да упати и за мене. :)

Вечно благодарен.

U

UniqueGirl

Гостин
wot

Повеќе ќе се задржам на форумскиот лик на детево, бидејќи знаеме дека ретка е таа појава на идентичност на дотичниот на релација форум и тако звани real life.
Wot е момче со силно изразити емоции, урбано емо типче кое го карактеризира филмофилија, иронија, сарказам - саркастични американизми кои освен што му служат да партиципира во глобалниот хумор на Кајгана, ги користи и како параван на неговите моментални состојби на очај и депресија има потреба тоа да го изнесе во "Драгата ни Кајгана", каде осем две реченици во кои го произнесува својот револт кон ретардираните пациенти, нафрлува и рандом QL фрази, па ретко кој ја сфаќа конотацијата на постот.
Се идентификува со популарниот Др. Хаус кое се популаризираше пред се поради групацијата на идентични wannabe саркастичари и посочувачи на негативни карактеристики кај останатите, а тоа за него е амброзија во ego boost - от, импресиониран од својата идолатрија.
Но, со тек на времето се станува lame (еден од плејада негови термини:)), па така и хаусовата идеологија која процесира во тој степен.
Но, за разлика од wannabe кул провинциските гомна на форумов, wot знае да не насмее и без евтиниот "tardsum ok" хумор. Like.
Биди свој самореализирај се преку идолатрија со самиот себеси и степенот на интелигенција кој го поседуваш. :back:
Желбата неговиот карактер и профил на личност да остане во недостапна сфера за опсервирање, анализирање самиот ја изразува со неговата исфорсирана антисоцијалност која исто така е маска за фрагилниот емоционален статус кај него.
Wot сака да постои реципроцитет. Сака да ги изразува своите квалитети, а останатите да ги вреднуваат, што знаејќи во каква бедоќа од окружение сме, би било навистина тешко, се додека форумските ликови го вреднуваат само тоа што ним им одговара.
Можеби wot го компензира хејтеризмот на кајгана прибидејќи наспроти форумскиот лик се крие лик кој сака одреден круг на пријатели, хармоничен однос на комуникација и позитивни односи.
Аналогно на ова до израз доаѓа неговата контрадикторност, створена во неговиот јин јанг во кој на едната страна преовладува тој форумски склоп на особености кои те дефинираат како асоцијален хејтер со attention дефицит симптоми, додека пак спротивно на ова се наоѓа неговата финоќа која не доаѓа до израз поради неговата проекција во светло, како што погоре опишав.
Мошне стабилен лик со енормен потенцијал, многупати докажал дека го поседува, но самореализацијата е лична ствар и која по некои кодекси на хетерономија налага дека би требало да биде препуштена на самата персона.
Like, и таг во best of the best category.
:pipi:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Ако ти ми напраиш првин ти мене, mate.
Ама не можам јас сега мн заузет mate...
Ако сакаш да ми направиш направи а јас може со пиво ќе вратам,може ќе се почастиме деновиве така да....
А може да добиеш анализа во текот на нареднава недела
ПРИМАМЛИВО mate????

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ама не можам јас сега мн заузет mate...
Ако сакаш да ми направиш направи а јас може со пиво ќе вратам,може ќе се почастиме деновиве така да....
А може да добиеш анализа во текот на нареднава недела
ПРИМАМЛИВО mate????
Анализа за пиво? Бива ами како! Ке биде деновиве ок. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom