Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа важи само кај нас, во Русија СИТЕ мора да слушаат што ќе каже Путин.Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
Е како... ко ќе го вратат сато 1 наназад, ќе станвам 1 сат порано. Од таму по афтоматизам и мојата мачка ќе треба да ја фрлам 1 сат порано надвор, а прибидејќи му е периодот на парење, ќе го види потенцијалниот маш качен на комшиската мачка (комшијата оди на работа 1 сат пред мене). Сума сумарум сето тоа е неприродно и го нарушува био ритамот на животните.Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
домашните животни,и воопшто сточарството(а тоа во Русија е бајаги развиено)Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
Е како... ко ќе го вратат сато 1 наназад, ќе станвам 1 сат порано. Од таму по афтоматизам и мојата мачка ќе треба да ја фрлам 1 сат порано надвор, а прибидејќи му е периодот на парење, ќе го види потенцијалниот маш качен на комшиската мачка (комшијата оди на работа 1 сат пред мене). Сума сумарум сето тоа е неприродно и го нарушува био ритамот на животните.
Џони грешка си. Ќе станеш 1 саат ПОКАСНО.
Во 3 го поместуваат за 1 сат понапред т.е. го прават 4. Ако станиш во 7 по старо, ќе ти дојди во 8 по ново...Џони грешка си. Ќе станеш 1 саат ПОКАСНО.
Во 3 го поместуваат за 1 сат понапред т.е. го прават 4. Ако станиш во 7 по старо, ќе ти дојди во 8 по ново...
Весела ти е математиката![]()
Е како... ко ќе го вратат сато 1 наназад, ќе станвам 1 сат порано. Од таму по афтоматизам и мојата мачка ќе треба да ја фрлам 1 сат порано надвор, а прибидејќи му е периодот на парење, ќе го види потенцијалниот маш качен на комшиската мачка (комшијата оди на работа 1 сат пред мене). Сума сумарум сето тоа е неприродно и го нарушува био ритамот на животните.
Realno, narušava se ljudski bioritam, to sve razdražuje, ili prespavaju, ili se bude rano i ne znaju gde da se denu tokom tog sata viška.Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
Корисно е за да закаснеш некаде ко шо напраив јас денескаЕптен го мразам ова у курац. Буквално е бескорисно и непотребно...