Провокации

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Љубите ли да провоцирате?
Во друштво, на шала или пак на некого на кого му мислите лошо и барате повод за караница. :)

И уште едно прашање, дали лесно потпаѓате на провокации?
Лесно запаливи материи, кои и на најситна провокација реагираат премногу импулсивно или имате челични нерви и ништо не може да ве испровоцира... и така.

Повелете.

Таа

Утро
Член од
22 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
6
Провоцирам на заебанции, ме провоцирале на заебанции... Не се сеќавам досега да сум била дел од некоја провокација на која задна намера била караница, значи ништо сериозно.
Инаку да, многу лесно потпаѓам на провокации, не можам да дозволам некој на шала да ме провоцира, а јас да не превземам ништо околу тоа.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Малце...:smir: таму кој што знам дека ми е дозволено и до која мерка.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не провоцирам премногу.Некогаш кога ми е досадно,провоцирам со реметење,ама тоа со луѓе кои ми се блиски,не со секого.

Јас,прилично лесно паѓам на провокации и некогаш знам озбилно да се налутам,особено ако кажам дека нешто МРАЗАМ да ми прават,а они продолжуваат со однесувањето и провоцирањето.
Обично лесно се нервирам и провоцирам,а некогаш па се ми е рамно и ич,ама ич не ме боли лево уше,за провокациите.

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Знам на моменти да бидам иронична, саркастична и дрска, али да провоцирам не. Ниту провоцирам, ниту потпаѓам на провокации. Само ме нервира моментот на ситничавост и нискост кај оној што се обидува да ме испровоцира. Не сакам да ме провоцираат, боље нек ми каже што мисли отворено и директно и ќе има подобар ефект отколку провокацијата. :toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Леле сакам да провоцирам ама со поблиско друштво кои не се љутат.:)

А не паѓам на провокација многу лесно( освен ако ме праат љубоморен:))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Обожавам да провоцирам само луѓе кои лесно се нервираат и не знаат да останат ладни, чисто колку да видам до каде се со трпението. Знам на моменти и да претерам, но секогаш сум се извинувала. Најчудно ми е само кога личноста ќе сфати дека ја шега ја провоцирам и се` уште се нервира. Нормално, никогаш не провоцирам и не дофрлам работи на национална основа, ако личноста има некој хендикеп или па е болна од нешто. Секојдневни работи се во прашање.
А кога ме провоцираат мене, си останувам ладна и што и да ми кажат им велам : "Да, да, да, друго? Толку беше?" и кога ќе кажат да јас ќе речам : "Добро, ајде сега jaс ќе си одам".
Што мислите, кој ќе се нервира пак? :)

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Обожавам да провоцирам и да ме провоцираат и тоа гадно.Иам другар еден секогаш го провоцирам интересен е смешен е се нервира неможе да врати.А обично јако е коај ќе го фатимо на сец незнае кај му е гзот.хехе.И мене ме провоцирале многу али добро траем понекад а понекад враќам зависи тоа ако не ме мрзи.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
ако сакам да добијам информација-провоцирам се додека личноста не се издаде...а и интересно е само да видам како реагират луѓето....ретко претерувам,имам осет малце:)
сум паѓала на глупи провокации ама се враќам у нормала,т.е се смирувам и им одговарам смирено,а и знам колку се нервираат кога ќе им речам "ок":baeh:

Член од
24 мај 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
provociram do odredeni granici kaj odredeni luge,inaku mnogu retko pagam na provokacii

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Еј закон е да провоцираш :pos: ја бар си љубам тоа! Посебно у потесно друштво аи аи аи си имаме онака некои фацки и редoвно го јадат арно ама другите од кога ќе престанат мене тогаш ми иде инспирација уште толку :pos: И други фаци провоцирам онака од заебанција највеќе ама кај се некои стегнати, неопуштени фаци наоѓам, па морам да после да филозофирам вака или онака :) А слабо паѓам на провокација, знам да си свиркам и да си го ладам. :helou: Е сеа има моменти, не викам дека нема.

Б

БејбиГрл

Гостин
И јас како и некој погоре провоцирам само на заебанции и блиски луѓе, за караници со некои не провоцирам. И многу тешко паѓам на провокации

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ооооо не да провоцирам :wink:, уживам во тоа...

Потпаѓам на провокации одма ама не си ги земам при срце...после ми текнува дека се провокации... ама отпосле :pos2:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Многу провоцирам и не останувам должен на провокации.На моменти знам и да претерам со ремет,поготово на спортски план.Ми се има десено да ми се налутат другари симпатизери на еден клуб ај да не спомнувам сега многумина знаат,затоа гледам да си поставам граница во последно време... :) Инаку имам другари што сакаат да провоцираат,а не издржуваат после ремет машки до крај,епа неможе тоа така :vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Не провоцирам често.Ама провоцирам луѓе што ми се блиски и што знам дека не се навредуваат и дека не се лутат, туку ќе возвратат на ист начин и ќе се насмеат.А да провоцирам некој правејќи се не знам кој и да се изживувам скоро никогаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom