Проблем со лаптоп дисплеј

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
pred mesec dena zemav lapetop. no pred nekoj den zabelezav deka panelot od plastikata e odlepen od ekranot i ima prostor izmegju ekranot i plastikata. go odnesov od kade go zemav no mi rekoa deka toa e normalno. jas mislam deka toa e nesto defekt... baram mislenje od nekoj sto se razbira od kompjuteri.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
pred mesec dena zemav lapetop. no pred nekoj den zabelezav deka panelot od plastikata e odlepen od ekranot i ima prostor izmegju ekranot i plastikata. go odnesov od kade go zemav no mi rekoa deka toa e normalno. jas mislam deka toa e nesto defekt... baram mislenje od nekoj sto se razbira od kompjuteri.
Како мислиш празен простор?? Ај прати слика да видиме и обележи ги тие празни простори.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Искрено, незнам каква помош би ти помогнала, освен купи лепак и залепи го.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
И?? кои се тие "празни" простори???? Обележи.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Најверојатно мисли дека помеѓу екранот и пластиката има луфта.
Епа другар, однеси го на сервис за професионален третман.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
да да така нешто... и на друг форум го поставив истово прашање и ми рекоа исто... а незнам зошто кога го носев од каде го земав ми рекоа дека тоа е нормално!

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
да да така нешто... и на друг форум го поставив истово прашање и ми рекоа исто... а незнам зошто кога го носев од каде го земав ми рекоа дека тоа е нормално!
Најверојатно дека уште ти е под гаранција и не сакаат да ти даваат пари за настанатата штета.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
нормално дека ми е под гаранција ... немат ни цел месец кај со го земав. а од ко го зедов после 3-4 дена го заприметив тоа... мислам од моја страна ништо не е направено, компјутерот го чувам најмаксимално... тоа е нивна грешка... демек ми рекоа ако било се споено ...... на екранот ке се појавеле линии.............

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
нормално дека ми е под гаранција ... немат ни цел месец кај со го земав. а од ко го зедов после 3-4 дена го заприметив тоа... мислам од моја страна ништо не е направено, компјутерот го чувам најмаксимално... тоа е нивна грешка... демек ми рекоа ако било се споено ...... на екранот ке се појавеле линии.............
Епа логички, сигурно ќе ти кажат дека е се во ред наместо да ти дадат нов лап-топ или пак да ти го поправат истиот.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
голема грешка напраив, од амц го земав, дури од кога го земав дознав какви се тие и што се се зборува за нив!

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Можеш да успееш во гаранцијата, по судски пат.
Ама не вреди за 500 евра.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
27
во право си. за 500 евра не вреди... ама еднаш бев, сеа пак да одам таму.......... барем нека ми ги вратат тие 23000 со ги дадов и да си зеам од др. место !

Член од
22 август 2009
Мислења
61
Поени од реакции
1
jas imam Toshiba poveke od 7 meseci i posle nekolku nedeli isto zabelezav deka plastikata malce e odvoena,a koga go kupiv lap topot bese se ok,Na istoto mesto kaj tebe so pisuva emachines kaj mene pisuva toshiba i na toa mesto ima sijalicki i se zagreva i poradi toa mi kazaa deka se pojavuva malo odvojuvanje na plastikata,potoa za da se uveram deka e ok toa kaj luge sto gi znam sto imaat toshiba vidov i isto bese i kaj niv.i posle eve veke 7 meseci nema odvojuvanje na plastikata i se si e ok

Kajgana Shop

На врв Bottom