Hurin
Pokerface bastard
- Член од
- 3 јуни 2009
- Мислења
- 8.543
- Поени од реакции
- 14.678
потруди се да не се пријавуваш појче
потруди се да не се пријавуваш појче
Ај ко че го начекам.@Jackdraw
Те нема на фб, па си реков овде да ти пишам. Речи му на другар ти/колегата да му изиграме фудбал деновиве?![]()
1. The MagusКај треба да се пријавам бе, ми треба малку кардио да ги искашлам цигариве![]()
Вака полу легнат на столица со цигарава в уста гледам Ред Џоун ме цитира и мрзеливиот дел од мене се надева дека пишал: абе брат нема место договорени сме вејче1. The Magus![]()
Е сега или в сала или ко ќе преминуваш улица преминувај на црвено за пешаци, така ќе трчниш малце.Вака полу легнат на столица со цигарава в уста гледам Ред Џоун ме цитира и мрзеливиот дел од мене се надева дека пишал: абе брат нема место договорени сме вејче![]()
Бев излезен можно е да сум бил јас. На пешачки јас слабо гледам во луѓе, параноја ме фајчаЕ сега или в сала или ко ќе преминуваш улица преминувај на црвено за пешаци, така ќе трчниш малце.Башка, мислам дека те видов прееска, на пешачки.
море те тераме да заиграш веќе од пивофест навакаБев излезен можно е да сум бил јас. На пешачки јас слабо гледам во луѓе, параноја ме фајча
Иначе @Hurin ми спомна да се пријавам за фудбаливе ко се видовме, арно шо спомна иначе немаше сам да ми текни, немукаетлија сум![]()
Појма немам, изгледа се. Ако се тогаш нема да можам да учествувам, планирајте ме за нареден патморе те тераме да заиграш веќе од пивофест навака
туку другата недела да не се изборите случајно ??