*БоРовИнкА*
јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 16
Жена, деца, внуци, правнуци и дедовци и баби се шеткаа по паркот кога ги здогледаа лулашките и внуците и правнуците посакаа да можат исто така да се уоуаат.Но дојде ред на Гуески да прави Брејк Денс кога наеднаш шумарот им кажа дека џандарите се во близина и почнале шах.Но тогаш дојде Saiya Jin и им ги скрши кичмите плус поделено со неговиот брат и сестра еднакво на сите и така Saiya Jin реши да им купи тиганици. Тие беа жешки и тесни , па никој не ce осмелуваше да ги вкуси затоа зедоа da јадат моркови.Но, сепак тие љутеа. Целосниот вкус на зелените накај модри патлиџани беше малку никаков , скоро киселкаст и солен зајак без ребра и сало.Тоа беше оној што изеде цела тава без леб без корка и без раце.Потоа отиде и веќе не можеше да јаде па зема чаша и ја наполни до врвот со вода студена како мраз, погледна и виде како капките течат низ чашата како јајце во тава. Дожд силно грмеше али ручекот остана топол затоа што лажицата беше ставена на прозорот и никој не ја здогледа како крава шарена, изгубена. Наскоро стана и рече: Сега Јас нема да одам таму бидејќи имаше многу нинџи кои сакаат нешто co мене.Но поради својата аура реши да направи нешто. Прдна и несакајки се посра насекаде низ собата па почна да плаче силно. Тогаш стана таткото и рече: да го вадам пиштолот или да испржам овде некое јајце? Во тој момент мајката се разбуди и почна да зева на прозорецот. Одеднаш почна да мириса многу убаво. Надвор летаа птици, а мајката ја чешаше влакнестата си мишка која беше многу смрдлива. Тогаш таткото се изнервира и рече:А бре жено зошто имаш влакна? А таа рече: Абре, мажу кој е крив што јас немам жилет?! Купи ми некој јак жилет за бричење! На тоа тој и одговори: Нели гледаш дека секој жилет е многу остар за твоите влакна? Таа се откажа од бричењето на мишките. Иако беше сама, реши да оди кај швалерот додека не се вратил мажот од кај швалерка му. Одкако ќе се реши да се врати дома ќе се земе со мажот и.Тогаш таа изнервирано одеше кон кујната од швалерка му, носејќи две три чоколади со вкус нa ванила и карамела кои подоцна ги и3еле.Но подоцна тие пак изегле затоа што сакале да видат каде заминале другите индијанци со гремлини и хобити до нив.Потоа тиа отидоа да се мочаат но наидоа на вонземјани и викаа помош.Индијанците ги слушнале и им се смееле, но неможеле да се воздржат од мачењето кое што вонземјаните им го приредиле... Потоа вонземјаните се упатија кон градот Прилеп и натераа едно машко што го викаат божино да ја пишува оваа порака... но божино со крајни сили извика ХЕЛП за другарите од кајгана да го спасат. А тие го слушнаа како вика по нив со стап дојдоа да му го спасат газот oд тие прасиња што сака да ги праша дали ќе сакаат да се бањаат заедно и тие одговорија дека не сакаат! Потоа