Жена, деца, внуци, правнуци и дедовци и баби се шеткаа по паркот кога ги здогледаа лулашките и внуците и правнуците посакаа да можат исто така да се уоуаат.Но дојде ред на Гуески да прави Брејк Денс кога наеднаш шумарот им кажа дека џандарите се во близина и почнале шах.Но тогаш дојде Saiya Jin и им ги скрши кичмите плус поделено со неговиот брат и сестра еднакво на сите и така Saiya Jin реши да им купи тиганици. Тие беа жешки и тесни , па никој не ce осмелуваше да ги вкуси затоа зедоа da јадат моркови.Но, сепак тие љутеа. Целосниот вкус на зелените накај модри патлиџани беше малку никаков , скоро киселкаст и солен зајак без ребра и сало.Тоа беше оној што изеде цела тава без леб без корка и без раце.Потоа отиде и веќе не можеше да јаде па зема чаша и ја наполни до врвот со вода студена како мраз, погледна и виде како капките течат низ чашата како јајце во тава. Дожд силно грмеше али ручекот остана топол затоа што лажицата беше ставена на прозорот и никој не ја здогледа како крава шарена, изгубена. Наскоро стана и рече: Сега Јас нема да одам таму бидејќи имаше многу нинџи кои сакаат нешто co мене.Но поради својата аура реши да направи нешто. Прдна и несакајки се посра насекаде низ собата па почна да плаче силно. Тогаш стана таткото и рече: да го вадам пиштолот или да испржам овде некое јајце? Во тој момент мајката се разбуди и почна да зева на прозорецот. Одеднаш почна да мириса многу убаво. Надвор летаа птици, а мајката ја чешаше влакнестата си мишка која беше многу смрдлива. Тогаш таткото се изнервира и рече:А бре жено зошто имаш влакна? А таа рече: Абре, мажу кој е крив што јас немам жилет?! Купи ми некој јак жилет за бричење!