...i od koj sto nikogas ne izlegov, ama togas naednas sfativ deka jas imam... љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...
љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати
љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после
љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе...
љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам
љубов на мојот живот за која морам да живеам...во оваа проклета штала, покрај овие проклети кози...сепак животот е убав но ќе издржам уште неколку пати и после...сето тоа што ми го направи прчот јас ќе му кажам... дека ставрно го сакам../.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.