Е како кога јас ка испачував играта на 2.1.3 и го стаив у WoW-Fe тоа серверот ко что бече на линкот ти шо го стаи и ми вика дека серверот не е за тој пач дали сакам да продужам...стискам yes и нишо не се дешава...А играта ми беше исклучена!!а и пишуе дека треба 2.1.0 на www.wowstatus.net!! Како да играм сакамНе треба 2,1,0 за Crogges германскиот тој работи на 2,1,2 или 2,1,3,само одговарам како да ја намали верзијата ako sakas
Прва работа што треба да ја направиш е да ја подесиш правино програмата вов-фе,да ја поставиш точната локација на WOW фолдерот,јазикот и лоад фаворитес во опции на вов-фе то и да вметнеш во фаворитс омилен сервер од wowstatus.net (Wow-fe то е застарено и затоа кажува нее точна верзијата на серверот)но сепак ако се ви е подесено како треба само кликнете на серверот во листата стиснете play pa yes i potoa pak yes(игнорирајтего тоа "wrong server werzion"),ИГРАТА САМА ЌЕ СЕ СТАРТУВА i dokolku ste registrirani na toj server logirajte se i gotovoЕ како кога јас ка испачував играта на 2.1.3 и го стаив у WoW-Fe тоа серверот ко что бече на линкот ти шо го стаи и ми вика дека серверот не е за тој пач дали сакам да продужам...стискам yes и нишо не се дешава...А играта ми беше исклучена!!а и пишуе дека треба 2.1.0 на www.wowstatus.net!! Како да играм сакам
Eдноставно затоа што како и повеќето други на форумов и пошироко немаат пари за да играат на официјалниот сервер бев приморан да си најдам ЧАРЕ за да ја играм играва бесплатно и со мои сограѓаниСамо незнам како не ти беше мака да пишиш толку за нешто :/ .. пиратско...
Брат дојди па провери,не сум бил во тие бојни полиња на официјалниот затоа што имав само 31дневен тиме триал аккаунтОд причина што играм на официјалните сервери, мене ме интересира како функционираат на приватните сервери бојните полиња од типот на Alterac Valley, Arathi Basin, Warsong Gulch, Eye of the Storm...
:uvo:Dojdi pa vidi sto server e ova,na vakov privaten ne si bil,Vo momentiv na nego igraat 280 luge,samo sto izlegov na pauza,a samo preku 50 se balkanci od poranesnite yu prostori..уше постојат пиратски сервери? е боже .. Па уше 250 луѓе..Да можда ,само шо после 10 конекции,има 345983405 лаг,серверот паѓа ,карактерот ти се враќа 20 левела назад..Ебати такво играње..
Ako ako ubavo velis..ke kupam wow ako ti mi plakas mesecno za da ja igramabe zemi kupija ne se maci dzabe ja ako sednam use ednas na privaten server ke se odkazam od wow