Искрено,се посраа и Русиве.Bez razlika sto sum za rusite, sekoja cest sto pola godina drzea teritorija ukraincive vo samata rusija.. vprocem i seuste drza, no na dobar pat se da ja izgubat vo naredniov mesec..
Искрено,се посраа и Русиве.Bez razlika sto sum za rusite, sekoja cest sto pola godina drzea teritorija ukraincive vo samata rusija.. vprocem i seuste drza, no na dobar pat se da ja izgubat vo naredniov mesec..
Па сега....Bez razlika sto sum za rusite, sekoja cest sto pola godina drzea teritorija ukraincive vo samata rusija.. vprocem i seuste drza, no na dobar pat se da ja izgubat vo naredniov mesec..
Крајно небитно е. Пошто крајно ќе гледаме кој е победникот.Па сега....
Прашање е дали стварно Русија не можеле да си ослободи територија пола година, или им одговарало да ги држат тие сили настрана од боиштата во Украина....
И тогаш, и од сегашен аспект, јас пукам на втората...
Какво држење бе друже, да сакаа русите да ја срамнат Украина тоа ке го направеа на почетокот на војната.Bez razlika sto sum za rusite, sekoja cest sto pola godina drzea teritorija ukraincive vo samata rusija.. vprocem i seuste drza, no na dobar pat se da ja izgubat vo naredniov mesec..
Не само што ги држеле понастрана од другите боишта, туку беа во изолирани еден куп војници на мал простор (полесни мети). Имам неколку клипчиња видено каде што има еден куп загинати Украински војници насекаде, изгледа не се ни трудат да ги извлечат телатаПа сега....
Прашање е дали стварно Русија не можеле да си ослободи територија пола година, или им одговарало да ги држат тие сили настрана од боиштата во Украина....
И тогаш, и од сегашен аспект, јас пукам на втората...
Тоа е тоа, мора однекаде да се финансираат сите тие државни удари и обоени револуции, и „борци за права“. Во последно време и невладини организации.
Има тежок бизнис со криумчарење на бело робје и трговија со органи. Тоа е шемата. Косово во минатото, сега и ситуацијата на Украина ја користат западните земји. Со оглед на тоа дека крајниот пазар е тој.
Незнам дали е тоа на државно ниво организирано, ама криминални организации што користат врски со воениот и политичкиот врв се апла вмешани. Неможе женава на своја рака 56 бубрези да криумчари. Од кај се тие 56 бубрези. Кој ги купува. Ама ако нека тераат со тој филм.Тоа е тоа, мора однекаде да се финансираат сите тие државни удари и обоени револуции, и „борци за права“. Во последно време и невладини организации.![]()
Јас сум спремен за цела вечер со Моника Белучи, сега само уште она да се согласи и завршена работа.Спремни биле на 30 дневно примирје
Добар виц. Сега Русиве ако се глупи ќе се согласат. Паметни, наместо да се игра со 30дневни, па не целосни туку само дронови, на море , ракети примирја. Како им одговара.
Нека подигне влогот и нека каже дека е заинтересирана за целосно и трајно примирје со тие и тие услови. Па ако се спремни бујрум.
Барале гест на добра воља Рубио и ко.
Сега Лавров треба да изјави дека отстапки доста имаше Русија направено.