Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Не знам кој е посмешен, Европејциве што му се љутат на Орбан што ја блокира Украина а потајно им паѓа камен од грб поради тоа или Украинциве кои навистина мислат дека едвај чекаат да ги примат во ЕУ и НАТО, само Орбан е пречката за остварување на нивните соништа.

Не знам кој е посмешен, Европејциве што му се љутат на Орбан што ја блокира Украина а потајно им паѓа камен од грб поради тоа или Украинциве кои навистина мислат дека едвај чекаат да ги примат во ЕУ и НАТО, само Орбан е пречката за остварување на нивните соништа.

Орбан и ЕУ се гз и долен веш. Потребен е таков играч во Европа. Де Полска де тој. Пред медиуми ќе глумат дека еве ние сакаме ама ради демократија Орбан не не остава.

Последно уредено:
Кој е овој причуен експерт Мирче Адамчевски ? :pos:
Дел од наративата (па сеедно дали само одработува, или искрено нема допир со реалноста).
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Украинските војници на фронтот стануваат се постари.

GB5PEKhXAAAxwqN

Што би рекол Мирко Попов малце подстана Украина да и влезе за тие преговори. У превод 400к жртви, загуба на илјадници квадратни километри територија итн да не набројувам

Што би рекол Мирко Попов малце подстана Украина да и влезе за тие преговори. У превод 400к жртви, загуба на илјадници квадратни километри територија итн да не набројувам

Поголема будала од овој е само новинарот што го викнал во емисија на дебата.

Germany will not extradite Ukrainian refugees to serve in the Armed Forces of Ukraine - the country's Minister of Justice

Ќарија ефтина работна рака што не е муслиманска, нормално дека нема да ја вратат назад.

By the way, mogilizing 500k means that every 8th male eligible for service will be in the khinzir army... That's very fucked demographically... Something went very, very, very wrong somewhere... Also, 20k losses per month? There is no fucking way this number is actually real, I don't believe it
Second image shows that every 8th eligible male is in the 30-34 category, If they start mogilizing from 19-64

GBvwS-TXEAAT3i3
GBvxCWwXMAArXDT

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom