jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.493
- Поени од реакции
- 27.314
Ако мислиш дека си некако надможен ако си како анаграмот со досетки, се лажеш.Тамам нека издржат дур дојде Трамп
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Ако мислиш дека си некако надможен ако си како анаграмот со досетки, се лажеш.Тамам нека издржат дур дојде Трамп
Само смешен ми беше муабетот, како очај да су осетил.Ако мислиш дека си некако надможен ако си како анаграмот со досетки, се лажеш.
Друже и Трамп е само марионета како бил кој амерички прецедник до сега..!Ај и тебе ќе ти кажам, види ги залихите на оружје на НАТО државите, уште неколку пати можат да креираат армија, под услов да ги поткопаат своите одбранбени способности. Економски, не им е розева работата, се соочуваат со криза. Нема да можат уште 10-20 армии да создаваат. Мислам дека ќе можат уште 1-2. Уште една зима нема да поминат лесно. Башка ако дојде Трамп, све ќе тргне во подруга насока и ќе си дојде business as usual за Русите, без Украина на картата. Највеќе што може да се бавтаат со Украина е уште 1 ипол година. Мада мислам дека ќе заврши за доста побрзо.
Абе ка си тиСамо смешен ми беше муабетот, како очај да су осетил.
Рушење на мостот на Крим ќе значи нуклерка на Украина. Кому тоа не му е јасно, ништо не разбира.Ако тргне некогаш контраофанзивата, прашање на време ќе биде мостот на Крим кога ќе го онеспособат со британскиве ракети. Не верувам да го мавнат во оваа фаза.
За да го срушиш тој мост ти треба посилно нешто од крстосувачки проектил. Ама на амеба логички како да му објасниш.Рушење на мостот на Крим ќе значи нуклерка на Украина. Кому тоа не му е јасно, ништо не разбира.
Да се запамти да не забораи.Рушење на мостот на Крим ќе значи нуклерка на Украина. Кому тоа не му е јасно, ништо не разбира.
Зошто не би можеле да ги удрат со нуклеарка?Да се запамти да не забораи.
Убо си осетил, очајот ми е дека Америка прај харикири политика, а не ми е баш од корист да пропаднат, како што тргнале.Само смешен ми беше муабетот, како очај да су осетил.
Слободно. Треба да си слеп тоа да не го гледаш. Русија го смета Крим за интегрален дел од Русија. По нивната нуклеарна доктрина ако Русија биде нападната нуклеарен одговор е сосем во ред.Да се запамти да не забораи.
И без да навлагаме во таа конспирација, дури и да се сложувам со тебе, фактот кажува дека Трамп го кажа тоа. Можеби тоа е агенда на тие што се над него.Друже и Трамп е само марионета како бил кој амерички прецедник до сега..!
Се знае кој се елитите, се знае што сакаат, се знае како функционира УСА!
Трамп и да сака не може тоа да го смени! (Последниот што проба заврши во Далас 63’-та)
Е сега е трката.. дали овие можат да исштампаат уште трилиони докари и да го задоволат воено-индустрискиот комплекс(ака вистинската Влада на САД), или другиве ќе победат со де-доларизација и ќе ги остават со куп нули за бришење…
Америте се во предност засега…
Потполно е неважно дали од технички аспект можат или не можат да го срушат. Ако се обидат, толку ќе биде од војната со конвенционално оружје во Украина.За да го срушиш тој мост ти треба посилно нешто од крстосувачки проектил. Ама на амеба логички како да му објасниш.
Тие мислат дека мостот дрвен е
Пробаа да го срушат.Потполно е неважно дали од технички аспект можат или не можат да го срушат. Ако се обидат, толку ќе биде од војната со конвенционално оружје во Украина.