Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    735
Член од
28 август 2013
Мислења
4.389
Поени од реакции
13.361
Русите ги измислија бугарите коа ги бркаа турците од балканот. Бугарите се македонци, русите им го переле мозокот дека се бугари.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
По националност северномакедонец а по етникум турска раја.

Атеист по вера....

Друго нешто те интересира?
Гомнар, не лажи, вака треба да пишиш:

По националност си шимпанзо а по етникум кромањонец.

Атеист по вера, гомнар по душа и карактер.

Автоматски споено мислење:

Русите ги измислија бугарите коа ги бркаа турците од балканот. Бугарите се македонци, русите им го переле мозокот дека се бугари.
Скраја да е да бидам роднина со оваа сподоба не заебавај. Нека си биди тоа што е, абдал.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.833
Поени од реакции
4.536
Абе немој со пасивно агресивни коментари ти на мене бе комплексаш.
Цитирај ме а не како п.... прво комплекси лечиш после цвилиш.

Види јас ќе ти кажам, вие комплексашите лечите комплекси против Америка и Бугарија бидејќи сте утка ама сте утка поради посраните работи на оние кои ја градеа оваа држава и тоа ве кочи вас.
Ве кочи и вашата посрана ментална матрица и низок АјКју за да увидете реално некои раб и престанете да се однесувате како ултра националисти кога оваа нација е млада нација без реална историја повеќе од 80 год.

Е затоа навивате за мафијашка држава како Русија за да лечите комплекси, не за друго.
Почнав да те читам и си викам: бугар не бугар, вистина си е вистина.... и стасав до делот каде што ни кажуваш колку години историја имаме и добив така голем нагон да ја пратам сестра ти на трудничко - чудо некое

Член од
27 мај 2018
Мислења
915
Поени од реакции
1.567
По националност северномакедонец а по етникум турска раја.

Атеист по вера...

А зш се палиш и одма реагираш кога се зборува против бг? Ако си северџан жал ми е за тебе, извини ама нема лек за тоа...

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Абе Бугарија и Америка не биле уште измислени кога Македонците уште пред Христа го покриле светот. :icon_lol:
Еее алал да ти е.

Ваков бисер не можев да одолеам а да не ставам како потпис.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
А зш се палиш и одма реагираш кога се зборува против бг? Ако си северџан жал ми е за тебе, извини ама нема лек за тоа...
Тој може да е само северџГан...Друго не....

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Тој може да е само северџГан...Друго не....
Он е обична татарска пичка која се срами да каже дека е припадник на тоа гнасно племе циганско.
Со други зборови - класична бугарска ороспија,баш онаква као оние на кои се учевме да ебеме за ич пари почетокот на 21век на златните песоци на тоа одвратното црно море :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.897
Поени од реакции
13.022
Што ви реков кога го оставив она од Твитер.

Се тригнаа одма :pos:

Јас сум сигурен дека нема ниту еден ментално заостанат Македонец што сере на било каков бугарски форум, до оваа мера колку што серат тука бугарските ботови. Ноќна мора им е форумов на некои организации.

Член од
27 мај 2018
Мислења
915
Поени од реакции
1.567
(Бе човек) значи си од Велес, пријателе со твојот зло однос и со односот од бг према нас МКЕДОНЦИТЕ само зло сеете и зло си жнеете, никогаш нема да бидете почитувани нит сакани вечно ќе бидете тататри ...

Kajgana Shop

На врв Bottom