Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    759
Русите ги измислија бугарите коа ги бркаа турците од балканот. Бугарите се македонци, русите им го переле мозокот дека се бугари.

По националност северномакедонец а по етникум турска раја.

Атеист по вера....

Друго нешто те интересира?
Гомнар, не лажи, вака треба да пишиш:

По националност си шимпанзо а по етникум кромањонец.

Атеист по вера, гомнар по душа и карактер.

Автоматски споено мислење:

Русите ги измислија бугарите коа ги бркаа турците од балканот. Бугарите се македонци, русите им го переле мозокот дека се бугари.
Скраја да е да бидам роднина со оваа сподоба не заебавај. Нека си биди тоа што е, абдал.

Абе немој со пасивно агресивни коментари ти на мене бе комплексаш.
Цитирај ме а не како п.... прво комплекси лечиш после цвилиш.

Види јас ќе ти кажам, вие комплексашите лечите комплекси против Америка и Бугарија бидејќи сте утка ама сте утка поради посраните работи на оние кои ја градеа оваа држава и тоа ве кочи вас.
Ве кочи и вашата посрана ментална матрица и низок АјКју за да увидете реално некои раб и престанете да се однесувате како ултра националисти кога оваа нација е млада нација без реална историја повеќе од 80 год.

Е затоа навивате за мафијашка држава како Русија за да лечите комплекси, не за друго.
Почнав да те читам и си викам: бугар не бугар, вистина си е вистина.... и стасав до делот каде што ни кажуваш колку години историја имаме и добив така голем нагон да ја пратам сестра ти на трудничко - чудо некое

По националност северномакедонец а по етникум турска раја.

Атеист по вера...

А зш се палиш и одма реагираш кога се зборува против бг? Ако си северџан жал ми е за тебе, извини ама нема лек за тоа...

Абе Бугарија и Америка не биле уште измислени кога Македонците уште пред Христа го покриле светот. :icon_lol:

Еее алал да ти е.

Ваков бисер не можев да одолеам а да не ставам како потпис.

А зш се палиш и одма реагираш кога се зборува против бг? Ако си северџан жал ми е за тебе, извини ама нема лек за тоа...
Тој може да е само северџГан...Друго не....

Тој може да е само северџГан...Друго не....
Он е обична татарска пичка која се срами да каже дека е припадник на тоа гнасно племе циганско.
Со други зборови - класична бугарска ороспија,баш онаква као оние на кои се учевме да ебеме за ич пари почетокот на 21век на златните песоци на тоа одвратното црно море :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Што ви реков кога го оставив она од Твитер.

Се тригнаа одма :pos:

Јас сум сигурен дека нема ниту еден ментално заостанат Македонец што сере на било каков бугарски форум, до оваа мера колку што серат тука бугарските ботови. Ноќна мора им е форумов на некои организации.

(Бе човек) значи си од Велес, пријателе со твојот зло однос и со односот од бг према нас МКЕДОНЦИТЕ само зло сеете и зло си жнеете, никогаш нема да бидете почитувани нит сакани вечно ќе бидете тататри ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom