Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.995
- Поени од реакции
- 5.610
Нели гледаш дека е дупнат кондом по националност?Што си ти по националност?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Нели гледаш дека е дупнат кондом по националност?Што си ти по националност?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
По националност северномакедонец а по етникум турска раја.Што си ти по националност?
Гомнар, не лажи, вака треба да пишиш:По националност северномакедонец а по етникум турска раја.
Атеист по вера....
Друго нешто те интересира?
Скраја да е да бидам роднина со оваа сподоба не заебавај. Нека си биди тоа што е, абдал.Русите ги измислија бугарите коа ги бркаа турците од балканот. Бугарите се македонци, русите им го переле мозокот дека се бугари.
Почнав да те читам и си викам: бугар не бугар, вистина си е вистина.... и стасав до делот каде што ни кажуваш колку години историја имаме и добив така голем нагон да ја пратам сестра ти на трудничко - чудо некоеАбе немој со пасивно агресивни коментари ти на мене бе комплексаш.
Цитирај ме а не како п.... прво комплекси лечиш после цвилиш.
Види јас ќе ти кажам, вие комплексашите лечите комплекси против Америка и Бугарија бидејќи сте утка ама сте утка поради посраните работи на оние кои ја градеа оваа држава и тоа ве кочи вас.
Ве кочи и вашата посрана ментална матрица и низок АјКју за да увидете реално некои раб и престанете да се однесувате како ултра националисти кога оваа нација е млада нација без реална историја повеќе од 80 год.
Е затоа навивате за мафијашка држава како Русија за да лечите комплекси, не за друго.
А зш се палиш и одма реагираш кога се зборува против бг? Ако си северџан жал ми е за тебе, извини ама нема лек за тоа...По националност северномакедонец а по етникум турска раја.
Атеист по вера...
Друго нешто те интересира?
Еее алал да ти е.Абе Бугарија и Америка не биле уште измислени кога Македонците уште пред Христа го покриле светот.
Тој може да е само северџГан...Друго не....А зш се палиш и одма реагираш кога се зборува против бг? Ако си северџан жал ми е за тебе, извини ама нема лек за тоа...
И тетоважа клај си.Еее алал да ти е.
Ваков бисер не можев да одолеам а да не ставам како потпис.
Он е обична татарска пичка која се срами да каже дека е припадник на тоа гнасно племе циганско.Тој може да е само северџГан...Друго не....